Arvostelun kirjoittaminen Google Playssa

Play Kaupassa voit kirjoittaa julkisia arvosteluja sovelluksista, peleistä tai muusta sisällöstä. Kun arvostelet jotain Google Playssa, arvostelu linkitetään Google-tiliisi ja se on julkinen. Voit tarkastella ja muokata Google-tiliä osoitteessa aboutme.google.com. Jos et halua arvostelun olevan julkinen, voit poistaa sen.

Arvostelun kirjoittaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi arvosteltava sovellus selaamalla tai hakemalla.
  3. Valitse sovellus, niin sen tietosivu tulee näkyviin.
  4. Vieritä alas arvosteluihin.
  5. Valitse tähtien määrä ja sitten Lähetä.
  6. Arvioi ominaisuudet ja kirjoita arvostelu näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.
  7. Valitse Valmis

Huom. Voit arvostella vain sovelluksia, jotka olet ladannut ja asentanut. Kun lataat sovelluksen, se liitetään Google-tiliisi. Jos olet ladannut sovelluksen mutta et pysty kirjoittamaan arvostelua, varmista, että olet kirjautuneena sisään oikealle tilille

Arvostelun poistaminen tai muokkaaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry arvostelemasi tuotteen tietosivulle.
  3. Vieritä arvosteluosioon ja valitse Lisää Lisääja sitten Muokkaa.
  4. Jos haluat muokata, lähetä uusi arvostelu ja valitse Valmis.
  5. Jos haluat poistaa, valitse arvosteluosiosta Lisää Lisääja sitten Poista.