Sådan bedømmer og anmelder du apps i Google Play Butik

Du kan bedømme og anmelde Android-apps, -spil og andet indhold i Play Butik. Når du anmelder indhold i Google Play, knyttes anmeldelsen til din Google-konto og offentliggøres. Hvis du ikke ønsker, at en anmeldelse skal offentliggøres, kan du slette den.

Sådan bedømmer du en app og skriver en anmeldelse

Vigtigt! Du kan kun bedømme apps, som du tidligere har downloadet og installeret. Når du downloader en app, knyttes den til din Google-konto. Hvis du har downloadet appen, men ikke kan se muligheden for at skrive en anmeldelse, skal du sørge for, at du er logget ind på den rigtige konto.

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Kig eller søg efter den app, du vil anmelde.
  3. Find og vælg appen for at åbne infosiden.
    • Sådan bedømmer du appen: Vælg det antal stjerner, du vil give, under "Bedøm denne app".
    • Sådan skriver du en anmeldelse: Tryk på Skriv en anmeldelse under din stjernebedømmelse.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at skrive en anmeldelse og tilføje oplysninger.
  5. Tryk på Send

Sådan sletter eller redigerer du en anmeldelse

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til infosiden for det element, du har anmeldt.
  3. Rul ned til afsnittet med anmeldelser.
  4. Sådan redigerer du: Tryk på Rediger din anmeldelse. Foretag dine ændringer, og tryk på Send
  5. Sådan sletter du: Tryk på Mere Mere og derefter Slet.

Hvornår kan du skrive anmeldelser i Play Butik?

• Du kan kun anmelde apps og spil, du har downloadet.
  • Du kan ikke skrive en anmeldelse fra en virksomhedskonto, f.eks. en arbejds- eller skolekonto.
  • Hvis en konto på din enhed er en del af et betaprogram for en app, kan du ikke skrive en anmeldelse af den pågældende app.
  • Du kan forlade et betaprogram, hvis du vil skrive en anmeldelse.