Hoe om programme in die Google Play Winkel te gradeer en resenseer

Jy kan gradeer en resenseer vir Android-programme, -speletjies en ander inhoud in die Play Winkel. Wanneer jy iets op Google Play resenseer, word die resensie aan jou Google-rekening gekoppel en is dit publiek. As jy nie wil hê 'n resensie moet publiek wees nie, kan jy dit uitvee.

Hoe om 'n program te gradeer en 'n resensie te skryf

Belangrik: Jy kan net programme gradeer wat jy vroeër afgelaai en geïnstalleer het. Wanneer jy 'n program aflaai, word dit aan jou Google-rekening gekoppel. As jy die program afgelaai het maar nie die opsie sien om 'n resensie te skryf nie, moet jy seker maak dat jy by die regte rekening aangemeld is.

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Kry die program wat jy wil resenseer deur te blaai of te soek.
  3. Kry en kies die program om die besonderhedebladsy oop te maak.
    • Om die program te gradeer: Kies die aantal sterre onder “Gradeer hierdie program".
    • Om 'n resensie te skryf: Tik op Skryf 'n resensie onder die stergradering.
  4. Volg die instruksies op die skerm om 'n resensie te skryf en besonderhede by te voeg.
  5. Tik op Plaas

Hoe om 'n resensie uit te vee of te wysig

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Gaan na die besonderhedebladsy van die item wat jy geresenseer het.
  3. Rollees na die resensiesafdeling.
  4. Om te wysig: Tik op Wysig jou resensie. Maak die veranderinge, en tik dan op Plaas
  5. Om uit te vee: Tik op Meer Meer en dan Vee uit.

Wanneer jy resensies in die Play Winkel kan skryf

• Jy kan slegs programme en speletjies resenseer wat jy afgelaai het.
  • Jy kan nie 'n resensie met 'n werkrekening, soos 'n rekening vir jou werk of skool, skryf nie.
  • As enige rekening op jou toestel deel van 'n program se betaprogram is, kan jy nie 'n resensie vir daardie program skryf nie.
  • Jy kan 'n betaprogram verlaat as jy 'n resensie wil skryf.