Administrer ønskelisten din

Du kan lage en liste over ting du vil installere eller kjøpe på Google Play. Med denne listen kan du holde oversikt over apper og digitalt innhold du vil legge til i samlingen din, men det lastes ikke ned automatisk.

Legg til eller fjern varer fra ønskelisten

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Bla gjennom eller søk etter innhold, og velg en vare.
  3. Øverst trykker du på Mer Mer og så Legg til i ønskelisten.
  4. For å fjerne varer fra ønskelisten, følg fremgangsmåten ovenfor og trykk på Lagt til i ønskelisten.

Se ønskelisten din

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen  Meny og så Ønskeliste.
Fra og med september 2020 begynner brukere å miste tilgangen til Google Play Musikk. Det betyr at du ikke kan høre på musikk med Google Play Musikk lenger. Musikkbiblioteket ditt blir imidlertid værende intakt og kan fortsatt overføres til YouTube Music i minst 30 dager etter at du har mistet tilgangen til Google Play Musikk – eller inntil Google Play Musikk stenges i området ditt. Du kan også laste ned Musikk-dataene dine fra Google Takeout.