Uw verlanglijstje beheren

U kunt een lijstje maken met items die u wilt installeren of kopen op Google Play. Op deze lijst kunt u apps en digitale content bijhouden die u wilt toevoegen aan uw collectie. Ze worden echter niet automatisch gedownload.

Items toevoegen aan of verwijderen van uw verlanglijstje

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek of browse naar content en selecteer een item.
  3. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Toevoegen aan verlanglijstje.
  4. Als u een item van uw verlanglijstje wilt verwijderen, volgt u de bovenstaande stappen en tikt u op Toegevoegd aan verlanglijstje.

Uw verlanglijstje bekijken

1. Open de Google Play Store-app Google Play op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu en dan Verlanglijstje.