Uw verlanglijstje beheren

U kunt een lijstje maken met items die u wilt installeren of kopen op Google Play. Op deze lijst kunt u apps en digitale content bijhouden die u wilt toevoegen aan uw collectie. Ze worden echter niet automatisch gedownload.

Items toevoegen aan of verwijderen van uw verlanglijstje

1. Ga op uw computer naar Mijn verlanglijstje.
  2. Klik op een item op uw verlanglijstje om naar de detailpagina te gaan en het te installeren, te kopen of van uw verlanglijstje te verwijderen.
Opmerking: U kunt een item van uw verlanglijstje verwijderen door het pictogram Toegevoegd aan verlanglijstje Toevoegen aan verlanglijstje op de detailpagina te selecteren.