Verlanglijstje beheren

Je kunt een lijst maken met apps en digitale content die je wilt installeren of kopen op Google Play. Je kunt ook bijhouden wat je aan je collectie wilt toevoegen, maar de items op je verlanglijstje worden niet automatisch gedownload.

Items toevoegen aan of verwijderen van je verlanglijstje

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek of browse naar content en selecteer een item.
  3. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Toevoegen aan verlanglijstje.
  4. Als je een item van je verlanglijstje wilt verwijderen, volg je de bovenstaande stappen en tik je op Verwijderen van verlanglijstje.

Alles van je verlanglijstje verwijderen

Belangrijk: Je kunt deze actie niet ongedaan maken.

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Instellingen en dan Algemeen en dan Account- en apparaatvoorkeuren.
  4. Scroll en tik op Verlanglijstje wissen.

Je verlanglijstje zoeken

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Bibliotheek en dan Verlanglijstje.

Tip: Als er boeken op je verlanglijstje staan, kun je ze ook vinden op het tabblad Verlanglijstje van de Google Play Boeken-app.