Toivelistan hallinta

Voit luoda listan asioista, jotka haluat asentaa tai ostaa Google Playsta. Listan avulla voit pitää kirjaa sisällöstä ja sovelluksista, jotka haluat lisätä kokoelmaasi, mutta sitä ei ladata automaattisesti.

Toivelistan kohteiden lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi sisältöä hakemalla tai selaamalla ja valitse haluamasi kohde.
  3. Valitse yläreunasta Lisää Lisää and then Lisää toivelistalle.
  4. Jos haluat poistaa kohteen toivelistalta, noudata yllä olevia ohjeita ja napauta Lisätty toivelistalle.

Toivelistan tutkiminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Valikko Valikko and then Toivelista.