Verlanglijstje beheren

Je kunt een lijst maken met apps en digitale content die je wilt installeren of kopen op Google Play. Je kunt ook bijhouden wat je aan je collectie wilt toevoegen, maar de items op je verlanglijstje worden niet automatisch gedownload.

Items toevoegen aan of verwijderen van je verlanglijstje

1. Open een browser op je computer.
  2. Ga naar play.google.com/store.
  3. Zoek of browse naar een item.
  4. Klik op het gewenste item.
  5. Klik op Toevoegen aan verlanglijstje Toevoegen aan verlanglijstje.

Je verlanglijstje zoeken

1. Open een browser op je computer.
  2. Ga naar Mijn verlanglijstje.
  3. Klik op een item op je verlanglijstje.
Tip: Je kunt een item van je verlanglijstje verwijderen door het icoon Toegevoegd aan verlanglijstje Toevoegen aan verlanglijstje op de detailpagina te selecteren.