Fylla på och kontrollera saldot i Google Play

Saldot i Google Play är ett tillgodohavande som du kan köpa appar, spel och digitalt innehåll med på Google Play. Så här fyller du på saldot:

Det går inte att dela eller flytta innehåll mellan konton i Google Play, inte ens mellan dina egna konton. Om du har flera konton på enheten ser du till att du är inloggad på det konto som du vill använda innan du slutför köpet.

Om du har köpt en app med fel konto kontaktar du apputvecklaren. Utvecklaren kan eventuellt göra en återbetalning så att du kan köpa appen igen med rätt konto.

Obs! Du kan dela och appar och digitalt innehåll med familjen om du använder Familjens bibliotek på Google Play

Visa vad du kan köpa på Google Play

Fylla på saldot i Google Play

Lösa in ett presentkort

När du löser in ett presentkort läggs presentkortets belopp automatiskt till i saldot i Google Play.

Fylla på med pengar i en närbutik

Du kan besöka en närbutik och fylla på saldot i Google Play. Kontrollera om det går i ditt land

Obs! Närbutiken kan ta ut ytterligare avgifter för att fylla på saldot i Google Play.

Kontrollera saldot i Google Play

1. Öppna appen Google Play Butik Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Menyföljt av Betalningsmetod.

Visa vad du kan köpa

Relaterad artikel

Läs om hur du ändrar betalningsmetod.