Så gör du för att fylla på och kontrollera ditt saldo i Google Play

Saldot i Google Play är ett tillgodohavande som du kan köpa appar, spel och digitalt innehåll med på Google Play. Så fyller du på ditt saldo:

Det går inte att dela eller flytta innehåll mellan konton i Google Play, inte ens mellan dina egna konton. Om du har flera konton på enheten loggar du in på det konto som du vill använda innan du slutför köpet.

Dessa Google Play-produkter återbetalas inte och kan inte överföras såvida inte lagen kräver det (t.ex. för minderåriga användares konton):

• presentkort till Play
  • förbetalt saldo i Play
    • kontant påfyllning
  • kampanjsaldo i Play.

Presentkort till Google Play kan inte användas som familjens betalningsmetod eller för minderåriga användares konton.

Om du har köpt en app med fel konto kontaktar du apputvecklaren. Utvecklaren kan eventuellt göra en återbetalning så att du kan köpa appen igen med rätt konto.

Tips! Du kan dela appar och digitalt innehåll med familjen via Familjens bibliotek på Google Play.

Se vad du kan köpa på Google Play

Så här fyller du på saldot i Google Play med kontanter eller ett tillgodohavande

Lösa in ett presentkort

När du löser in ett presentkort läggs presentkortets belopp automatiskt till i saldot i Google Play.

Fylla på med pengar i en närbutik

Du kan besöka en närbutik och fylla på saldot i Google Play. Kontrollera om det går i ditt land.

Obs! Närbutiken kan ta ut ytterligare avgifter för att fylla på saldot i Google Play.

Lösa in Play-poäng mot saldo i Play

Läs mer om hur du löser in dina Play-poäng mot saldo i Play.

Så här kontrollerar du saldot i Google Play

1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Betalningsmetoder följt av Saldo i Google Play.

Visa vad du kan köpa

Relaterad artikel

Läs om hur du ändrar betalningsmetod.