Je Google Play-saldo aanvullen en checken

Je kunt je Google Play-saldo gebruiken om apps, games en digitale content te kopen op Google Play. Je kunt op de volgende manieren geld toevoegen om je saldo op te waarderen:

Het is niet mogelijk om content te delen met of over te zetten naar andere accounts op Google Play, zelfs niet als je de eigenaar van beide accounts bent. Als je meerdere accounts op je apparaat hebt, moet je inloggen op het account dat je wilt gebruiken voordat je de aankoop afrondt.

Deze Google Play-producten kunnen niet worden terugbetaald of overgedragen, tenzij wettelijk vereist (bijvoorbeeld voor accounts van minderjarige gebruikers):

• Play-cadeaukaarten
  • Prepaid Play-tegoed
    • Contante opwaarderingen
  • Play-promotietegoed

Google Play-cadeaukaarten komen niet in aanmerking voor gebruik als gezinsbetaalmethode of voor accounts van minderjarige gebruikers.

Heb je een app gekocht met een verkeerd account, neem dan contact op met de app-ontwikkelaar. De ontwikkelaar kan wellicht een terugbetaling uitvoeren, zodat je de aankoop opnieuw kunt doen met het account dat je wilde gebruiken.

Tip: Je kunt apps en digitale content met je gezin delen via de Google Play-gezinsbibliotheek.

Bekijk wat je kunt kopen op Google Play

Geld of tegoed toevoegen aan je Google Play-saldo

Een cadeaukaart inwisselen

Als je een cadeaukaart inwisselt, wordt het bedrag van de cadeaukaart toegevoegd aan je Google Play-saldo.

Contant geld toevoegen via een supermarkt

Je kunt naar een supermarkt gaan en contant geld toevoegen aan je Google Play-saldo. Check of dit beschikbaar is in je land.

Opmerking: De supermarkt kan extra kosten in rekening brengen om contant geld aan je Google Play-saldo toe te voegen.

Play-punten inwisselen voor Play-tegoed

Bekijk meer informatie over hoe je je Play-punten inwisselt voor Play-tegoed.

Je Google Play-saldo checken

1. Open de Google Play-app Google Play.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen en dan Betaalmethoden en dan Google Play-saldo.

Bekijken wat je kunt kopen

Gerelateerd artikel

Meer informatie over hoe je je betaalmethode wijzigt.