Lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin lunastaminen

Voit saada Google Play ‑lahjakoodeja sähköpostilla, fyysisinä lahjakortteina tai muilla toimitustavoilla. Katso, mistä voit ostaa lahjakortteja tai digitaalisia lahjoja. Kun lunastat koodin, lahja lisätään Google Play ‑saldoosi. Voit saada myös tiettyyn Google Play ‑saldomäärään, sovellukseen tai digitaaliseen sisältöön oikeuttavia Google Play ‑tarjouskoodeja.

Lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käyttäminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Lunasta.
  3. Anna koodi.
  4. Valitse Lunasta.
Tietokoneella lunastaminen
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com/redeem.
  2. Syötä koodi.
  3. Valitse Lunasta.
Sähköpostilla saapuneen Google Play ‑lahjan lunastaminen

Jos sait Google Play ‑lahjan sähköpostilla, voit lunastaa sen kyseisen sähköpostiviestin avulla.

1. Avaa lahjan antajalta saamasi viesti.
  2. Valitse Lunasta lahja.
  3. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Huom. Jos poistit sähköpostin tai et löydä sitä, ota yhteyttä lahjan antajaan, jotta hän voi lähettää sen uudelleen.

Lunastaminen Google Play ‑ostoksien yhteydessä
  1. Siirry maksuprosessin kohtaan, jossa näet maksutavat.
  2. Valitse maksutavan vierestä alanuoli Alanuolija sittenLunasta.
  3. Syötä koodi.
  4. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Ongelmia lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käytössä

Koodin lunastaminen ei onnistu: Jos et voi lunastaa koodiasi, voit yrittää korjata lahjakortteihin ja tarjouskoodeihin liittyviä ongelmia. Jos tämä ei toimi, voit pyytää lisää apua

Google Play ‑lahjan maaongelma: Google-tilisi maan on oltava sama maa, josta lahjakortti tai tarjouskoodi on lähetetty, jotta voit lunastaa kortin tai koodin. Jos näet ilmoituksen, jonka mukaan Google Play ‑lahjakortteja ei voi käyttää maassasi, tutustu alla olevaan Google Play ‑tilin maan vaihtamisesta kertovaan osioon.

Haluat hyvityksen: Voimme myöntää hyvityksen vain lahjan ostajalle. Lue lisätietoja Google Play ‑lahjojen hyvittämisestä

Teit ostoksen toisella tilillä:

Et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa, vaikka olisit molempien tilien omistaja. Jos laitteellasi on useita tilejä, varmista, että kirjaudut sisään haluamallasi tilillä ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Jos olet ostanut sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Ostos voidaan ehkä hyvittää, jolloin voit ostaa sen uudelleen oikealla tilillä.

Huom. Voit jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa, jos käytät Google Play Koko perheen kirjastoa

Lahjan käyttäminen

Lunastetut lahjat ja tietyt tarjouskoodit lisätään Google Play ‑saldoosi. Voit käyttää saldoa ostoksien tekemiseen Google Playssa (ja joissakin maissa myös YouTubessa).

Google Play ‑tilin maan vaihtaminen

Google-maksukeskuksen maasi on oltava sama maa, jossa lahjakortti tai tarjouskoodi on myönnetty, jotta voit lunastaa kortin tai koodin. Näin tarkistat maan:

1. Mene osoitteeseen pay.google.com.
  2. Valitse sivun vasemmalta puolelta Asetukset Asetukset.
  3. Etsi Maksuprofiili-osiosta Maa/alue-kohta.
  4. Varmista, että maa vastaa lahjakortin tai tarjouskoodin maata. Jos haluat vaihtaa maata, luo uusi maksuprofiili

Voit muuttaa koti-, työ- tai laskutusosoitetta tai luoda maksuprofiilin uudessa maassa Google-maksukeskuksessa.

Tarvitsetko lisäapua?

OHJEITA