Lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin lunastaminen

Voit saada Google Play ‑lahjakoodeja sähköpostilla, fyysisinä lahjakortteina tai muilla toimitustavoilla. Katso, mistä voit ostaa lahjakortteja tai digitaalisia lahjoja. Kun lunastat koodin, lahja lisätään Google Play ‑saldoosi. Voit saada myös tiettyyn Google Play ‑saldomäärään, sovellukseen tai digitaaliseen sisältöön oikeuttavia Google Play ‑tarjouskoodeja.

Lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käyttäminen

1. Avaa Android-laitteella Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sitten Lunasta.
  3. Lisää koodi
  4. Valitse Lunasta.
Tietokoneella lunastaminen
  1. Siirry osoitteeseen play.google.com/redeem.
  2. Lisää koodi.
  3. Valitse Lunasta.
Sähköpostilla saapuneen Google Play ‑lahjan lunastaminen

Jos sait Google Play ‑lahjan sähköpostilla, voit lunastaa sen kyseisen sähköpostiviestin avulla.

1. Avaa lahjan antajalta saamasi viesti.
  2. Valitse Lunasta lahja.
  3. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Huom. Jos poistit sähköpostin tai et löydä sitä, ota yhteyttä lahjan antajaan, jotta hän voi lähettää sen uudelleen.

Lunastaminen Google Play ‑ostoksien yhteydessä
  1. Siirry maksuprosessin kohtaan, jossa näet maksutavat.
  2. Valitse maksutavan vierestä alanuoli Alanuolija sittenLunasta.
  3. Lisää koodi.
  4. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Ongelmia lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käytössä

Koodin lunastaminen ei onnistu: Jos et voi lunastaa koodiasi, voit yrittää korjata lahjakortteihin ja tarjouskoodeihin liittyviä ongelmia. Jos tämä ei toimi, voit pyytää lisää apua.

Lunastaminen ei onnistu virheilmoituksen vuoksi: Jos näet virheilmoituksen, ota meihin yhteyttä.

Google Play ‑lahjan maaongelma: Google-tilisi maan on oltava sama maa, josta lahjakortti tai tarjouskoodi on lähetetty, jotta voit lunastaa kortin tai koodin. Jos näet ilmoituksen, jonka mukaan Google Play ‑lahjakortteja ei voi käyttää maassasi, tutustu alla olevaan Google Play ‑tilin maan vaihtamisesta kertovaan osioon.

Haluat hyvityksen: Voimme myöntää hyvityksen vain lahjan ostajalle. Lue lisää Google Play ‑lahjojen hyvittämisestä.

Teit ostoksen toisella tilillä:

Et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa, vaikka olisit molempien tilien omistaja. Jos laitteellasi on useita tilejä, varmista, että kirjaudut sisään haluamallasi tilillä ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Jos olet ostanut sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Ostos voidaan ehkä hyvittää, jolloin voit ostaa sen uudelleen oikealla tilillä.

Huom. Voit jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa, jos käytät Google Play Koko perheen kirjastoa

Lahjan käyttäminen

Lunastetut lahjat ja tietyt tarjouskoodit lisätään Google Play ‑saldoosi. Voit käyttää saldoa ostoksien tekemiseen Google Playssa (ja joissakin maissa myös YouTubessa).

Flixster-koodien lunastaminen

Flixster on Warner Brosin (WB) omistama elokuvia ja tilattavaa TV-sisältöä tarjoava palvelu, joka suljetaan kesällä 2019.

Voit lunastaa Flixster-koodeja Google Playssa käyttääksesi saldosi. Muistettavaa:

• Koodeilla ei voi lunastaa 4K-versioita. Kaikki kopiot ovat HD-laatuisia, paitsi jos vain SD-laatu on saatavilla.
  • Flixsterin audioraitojen kieliversioita ja tekstityksiä ei käytetä vastaavuustarkoituksiin. Emme tue kieliversioita, jotka ovat saatavilla Flixsterissä mutta eivät Google Playssa.
  • Elokuvapaketteja ei tueta. Flixster-paketit on jaettava alkuperäisiin osiinsa. Jos sinulla on esimerkiksi kolmen elokuvan kokoelma, saat kolme sähköisen version koodia, yksi kutakin kokoelman elokuvaa kohti.
  • Emme tue TV-ohjelmia tällä hetkellä.
  • Jos sinulla on ongelmia Flixster-koodin lunastamisessa, lue ohjeita heidän sivustoltaan. Voit myös lähettää sähköpostia asiakastukeen osoitteeseen wbdigitalsupport@warnerbros.com.

Google Play ‑tilin maan vaihtaminen

Google-maksukeskuksen maasi on oltava sama maa, jossa lahjakortti tai tarjouskoodi on myönnetty, jotta voit lunastaa kortin tai koodin. Näin tarkistat maan:

1. Mene osoitteeseen pay.google.com.
  2. Valitse sivun vasemmalta puolelta Asetukset Asetukset.
  3. Etsi Maksuprofiili-osiosta Maa/alue-kohta.
  4. Varmista, että maa vastaa lahjakortin tai tarjouskoodin maata. Jos haluat vaihtaa maata, luo uusi maksuprofiili

Voit muuttaa koti-, työ- tai laskutusosoitetta tai luoda maksuprofiilin uudessa maassa Google-maksukeskuksessa.

Tarvitsetko lisäapua?

OHJEITA