Google Play ‑lahjakortin, ‑lahjakoodin tai ‑tarjouskoodin lunastaminen

Voit saada Google Playn lahjakoodeja sähköpostilla, fyysisinä lahjakortteina tai muilla toimitustavoilla. Katso, mistä voit ostaa lahjakortteja tai digitaalisia lahjoja. Kun lunastat koodin, lahja lisätään Google Play ‑saldoosi. Voit saada myös tiettyyn Google Play ‑saldomäärään, sovellukseen tai digitaaliseen sisältöön oikeuttavia Google Play ‑tarjouskoodeja.

Lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käyttäminen

1. Avaa Android-laitteella Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikkoja sitten Lunasta.
  3. Lisää koodi
  4. Valitse Lunasta.
Tietokoneella lunastaminen
Sähköpostilla saapuneen Google Play ‑lahjan lunastaminen

Jos sait Google Play ‑lahjan sähköpostilla, voit lunastaa sen kyseisen sähköpostiviestin kautta.

1. Avaa lahjan antajalta saamasi viesti.
  2. Valitse Lunasta lahja.
  3. Seuraa ohjeita näytöllä.

Vinkki: Jos poistit sähköpostin tai et löydä sitä, ota yhteyttä ostajaan, jotta hän voi lähettää sen uudelleen.

Lunastaminen Google Play ‑ostoksien yhteydessä
  1. Siirry maksuprosessin kohtaan, jossa näet maksutavat.
  2. Valitse maksutavan vierestä alanuoli ja sitten Alanuoli ja sittenLunasta.
  3. Lisää koodi.
  4. Seuraa ohjeita näytöllä.
Tilausten koodien lunastaminen

Ongelmia lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käytössä

Koodin lunastaminen ei onnistu
Jos et voi lunastaa koodia, voit yrittää korjata lahjakortteihin ja tarjouskoodeihin liittyviä ongelmia. Jos tämä ei onnistu, voit pyytää lisää apua.
Jos näet virheilmoituksen, ota meihin yhteyttä.
Playn maahan liittyvät ongelmat
Google Play ‑tilisi maan on oltava sama maa, josta lahjakortti tai tarjouskoodi on lähetetty, jotta voit lunastaa kortin tai koodin. Jos näet ilmoituksen, jonka mukaan Google Play ‑lahjakortteja ei voi käyttää maassasi/alueellasi, lue lisää Google Playn maan vaihtamisesta.
Hyvityspyyntö
Voimme myöntää hyvityksen vain lahjan ostajalle. Lue lisä' Google Play ‑lahjojen hyvittämisestä.
Tuote ostettu toisella tilillä

Et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa, vaikka olisit molempien tilien omistaja. Jos laitteellasi on useita tilejä, varmista, että kirjaudut sisään haluamallasi tilillä ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Jos olet ostanut sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Ostos voidaan ehkä hyvittää, jolloin voit ostaa sen uudelleen oikealla tilillä.

Huom. Voit jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa, jos käytät Google Play Koko perheen kirjastoa

Lahjan käyttäminen

Lunastetut lahjat ja tietyt tarjouskoodit lisätään Google Playn saldoon. Voit käyttää saldoa ostoksien tekemiseen Google Playssa (ja joissakin maissa myös YouTubessa).