Google Play ‑lahjakortin, ‑lahjakoodin tai ‑tarjouskoodin lunastaminen

Voit saada Google Playn lahjakoodeja sähköpostilla, fyysisinä lahjakortteina tai muilla toimitustavoilla. Katso, mistä voit ostaa lahjakortteja tai digitaalisia lahjoja. Kun lunastat koodin, lahja lisätään Google Play ‑saldoosi tai Play-kirjastoosi. Voit saada myös tiettyyn Google Play ‑saldomäärään, sovellukseen tai digitaaliseen sisältöön oikeuttavia Google Play ‑tarjouskoodeja.

Näitä Google Play ‐tuotteita ei voi hyvittää tai siirtää, ellei laki niin vaadi (esimerkiksi alaikäisten käyttäjätilit):

• Play-lahjakortit
  • Ennalta maksettu Play-saldo
    • Käteisellä ostettu saldo
  • Play-tarjoussaldo
Google Play ‐lahjakortteja ei voi käyttää perhetilin maksutapana tai alaikäisten käyttäjätileillä.

Lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käyttäminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Lunasta lahjakoodi.
  4. Lisää koodi.
Tietokoneella lunastaminen
Sähköpostilla saapuneen Google Play ‑lahjan lunastaminen

Jos sait Google Play ‑lahjan sähköpostilla, voit lunastaa sen kyseisen sähköpostiviestin kautta.

1. Avaa lahjan antajalta saamasi viesti.
  2. Valitse Lunasta lahja.
  3. Seuraa ohjeita näytöllä.

Vinkki: Jos poistit sähköpostin tai et löydä sitä, ota yhteyttä ostajaan, jotta hän voi lähettää sen uudelleen.

Lunastaminen Google Play ‑ostoksien yhteydessä
  1. Siirry maksuprosessin kohtaan, jossa näet maksutavat.
  2. Valitse maksutavan vierestä alanuoli ja sitten Alanuoli ja sittenLunasta.
  3. Lisää koodi.
  4. Seuraa ohjeita näytöllä.
Tilausten koodien lunastaminen Kaupan banneritarjoukset
Jotkin tarjoukset ovat saatavilla Play Kaupan bannereiden kautta. Näin voit laittaa tarjoukset päälle:
  1.  Napauta banneria.
  2.  Seuraa ohjeita näytöllä.
Play Kaupan palkinnot

Palkinnot ovat tarjouskoodeja, joilla voit lunastaa alennushintaista sisältöä Play Kauppa ‐sovelluksessa.

Kun saat tarjouskoodeilla alennuksia tuotteille, voit käyttää ne heti tai tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Palkinnot kuitenkin vanhenevat, jos et käytä niitä.

Näin löydät aktiiviset palkinnot:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Tarjoukset ja ilmoitukset.
  4. Siirry Tarjoukset-välilehdelle.
    • Jos käytät Play Kauppa ‐sovelluksen vanhempaa versiota, valitse Tili ja sitten Palkinnot.

Vinkki: Kutsuimme aiemmin joitain palkintoja kupongeiksi.

Tarjouksen lunastaminen

Tarjousten hyödyntäminen edellyttää, että hyväksyt ja lunastat ne. Tarjouksen vastaanotto ei tarkoita, että se on lunastettu.

Näin löydät saatavilla olevat tarjoukset:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Tarjoukset ja ilmoitukset.
  4. Näet saatavilla olevat tarjoukset napauttamalla Tarjoukset-välilehteä.

Jos Ilmoitukset-välilehdellä on tarjous, jota ei näy Tarjoukset-välilehdellä, tee näin:

1. Etsi tarjous, jota haluat hyödyntää.
  2. Valitse joko Lunasta nyt tai Lunasta palkinto.
  3. Kun olet lunastanut tarjouksen, siirryt uudelle sivulle, jolla näet tarjouksen kuvauksen ja tarjouksen viimeisen voimassaolopäivän vieressä sanan "Tallennettu".
    • Tarjoustyypistä riippuen näet mahdollisesti vaihtoehdon "Käytä pelissä".

Vinkkejä:

• Tarjoukset on linkitetty yhteen tiliin. Niitä ei voi käyttää muilla tileillä edes samalla laitteella.
  • Useat tarjoukset vaativat tietyn vähimmäissumman käyttämistä. Esimerkiksi tarjous, jolla saat yhden dollarin (USD) verran saldoa viittä käytettyä dollaria kohden edellyttää, että käytät sovellukseen tai peliin yli viisi dollaria.
  • Sovellus- ja pelitarjouksia ei voi käyttää tilausten ostoon.
  • Useilla tarjouksilla on viimeinen voimassaolopäivä, joka näkyy niiden lunastamisen jälkeen.
  • Ilmoitukset vanhenevat, mutta niiden viimeinen voimassaolopäivä ei tule näkyviin.
  • Lunastetut tarjoukset näkyvät Palkinnot-sivulla.
  • Jos tarjous ei näy Palkinnot-sivulla, tarjous on vanhentunut, sitä ei ole lunastettu tai se kuuluu toiselle tilille.
Alennuskupongit

Voit saada alennuskuponkeja Play Kaupan palkinnoista tai Play-pisteillä.

Kaikkia alennuskuponkeja koskevat seuraavat ehdot:

• Tarjoukset ovat tilikohtaisia.
    • Jos laitteellasi on esimerkiksi useita profiileja, voit hyödyntää tarjousta ainoastaan sillä tilillä, johon tarjous liittyy.
  • Tarjouksilla saatavan alennuksen summa ja valuutta ovat ennalta määritettyjä.
  • Tarjouksia voidaan käyttää vain samalla valuutalla tehtyihin ostoksiin.
    • Play Kauppa ei tue valuuttamuunnoksia, joten ostos pitää tehdä maksutavalla, joka tukee kupongin valuuttaa.
  • Tarjouksia voidaan käyttää ostoksiin vain maassa tai alueella, jossa alennus lunastettiin.
    • Esimerkiksi Yhdysvalloissa lunastettu viiden dollarin (USD) arvoinen kuponki koskee vain Yhdysvalloissa dollareilla (USD) tehtyjä ostoksia.
Kirjan tarjouskoodin lunastaminen

Google Play ‐tarjouskoodeilla voit ostaa tiettyjä kirjoja alennettuun hintaan tai maksutta.

1. Seuraa Tarjouksen lunastaminen ‐kohdassa olevia ohjeita ennen kirjan ostamista.
    • Jos et lunasta tarjousta heti, löydät sen myöhemmin tarjoussivultasi
    • Jos kirja on saatavilla maksutta, se lisätään kirjastoosi heti.
  2. Lisää kirja ostoskoriin.
  3. Maksa tuote.
    • Tarjous huomioidaan ehdot täyttävissä ostoksissa.
    • Kirja näkyy kirjastossasi.

Voit lukea kirjaa avaamalla sen Google Play Kirjat ‐sovelluksessa tai verkossa.

Vinkki: Joillakin tarjouskoodeilla on lunastusrajoja, ja koodit käytetään saapumisjärjestyksessä.

Ongelmia lahjakortin, lahjakoodin tai tarjouskoodin käytössä

Koodin lunastaminen ei onnistu
Jos et voi lunastaa koodia, lue lisää lahjakorttikoodeihin liittyvien ongelmien ja tarjousongelmien korjaamisesta. Jos ongelmat jatkuvat tai saat virheilmoituksen, voit ottaa meihin yhteyttä.
Jos näet virheilmoituksen, ota meihin yhteyttä.
Vinkki: Jos käytät työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation Google-tiliä, osa ominaisuuksista ei välttämättä toimi. Pyydä lisätietoa organisaation teknisiltä asiantuntijoilta. Lue lisää Googlen palveluiden laittamisesta päälle.
Playn maahan liittyvät ongelmat
Jotta voit käyttää lahjakorttia tai lunastaa tarjouskoodin
  • sinun on asuttava maassa/alueella, jossa tarjous on saatavilla
  • maksutapasi on liityttävä asuinmaahasi
  • Google Play ‐tililläsi näkyvän maan/alueen on vastattava maata/aluetta, jossa lahjakortti tai tarjouskoodi on saatavilla.
    • Jos olet muuttanut äskettäin toiseen maahan / toiselle alueelle ja haluat lunastaa lahjakortteja, sinun on ehkä muutettava Google Playn maata.
Lue lisää Google Play ‐lahjakorttien ja ennakkosaldon käyttöehdoista.
Hyvityspyyntö
Voimme myöntää hyvityksen vain lahjan ostajalle. Lue lisä' Google Play ‑lahjojen hyvittämisestä.
Tuote ostettu toisella tilillä

Et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa, vaikka olisit molempien tilien omistaja. Jos laitteellasi on useita tilejä, varmista, että kirjaudut sisään haluamallasi tilillä ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Näitä Google Play ‐tuotteita ei voi hyvittää tai siirtää, ellei laki niin vaadi (esimerkiksi alaikäisten käyttäjätilit):

• Play-lahjakortit
  • Ennalta maksettu Play-saldo
    • Käteisellä ostettu saldo
  • Play-tarjoussaldo

Google Play ‐lahjakortteja ei voi käyttää perhetilin maksutapana tai alaikäisten käyttäjätileillä.

Jos olet ostanut sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Ostos voidaan ehkä hyvittää, jolloin voit ostaa sen uudelleen oikealla tilillä.

Vinkki: Google Play Koko perheen kirjaston avulla voit jakaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä perheesi kanssa.

Lahjan käyttäminen

Lunastetut lahjat ja tietyt tarjouskoodit lisätään Google Playn saldoon. Voit käyttää saldoa ostoksien tekemiseen Google Playssa (ja joissakin maissa myös YouTubessa).