Indløs et gavekort, en gavekode eller en kampagnekode til Google Play

Du kan få gavekoder til Google Play via mail, fysiske gavekort eller via andre leveringsmetoder. Se, hvor du kan købe gavekort eller digitale gaver. Når du indløser denne kode, føjes gavebeløbet til din Google Play-saldo eller din Play-samling. Du kan også få Google Play-kampagnekoder, som kan føjes til din Google Play-saldo eller give dig adgang til specifikke apps og digitalt indhold.

Disse Google Play-produkter kan ikke refunderes eller overføres, medmindre lovgivningen kræver det (f.eks. på mindreåriges brugerkonti):

• Gavekort til Google Play
  • Forudbetalt Play-saldo
    • Optankning af kontantbeløb
  • Play-kampagnesaldo
Gavekort til Google Play er ikke kvalificerede til at blive brugt som familiens betalingsmetode eller på mindreåriges brugerkonti.

Brug dit gavekort, din gavekode eller din kampagnekode

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Indløs gavekode.
  4. Angiv koden.
Indløs via din computer
Indløs fra mails med Google Play-gaver

Hvis du har modtaget en Google Play-gave via mail, kan du indløse gaven via denne mail.

1. Find den mail, du har fået fra personen, som har købt din gave.
  2. Vælg Indløs gave.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du har slettet mailen eller ikke kan finde den, kan du kontakte køberen, som kan sende mailen til dig igen.

Indløsning i forbindelse med køb i Google Play
  1. Gå gennem købsprocessen, indtil betalingsmetoden vises.
  2. Ud for betalingsmetoden skal du vælge den nedadgående pil Nedadvendt pil og derefterIndløs.
  3. Angiv din kode.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
Indløs koder, og brug dem til et abonnement Promoveringer af butiksbannere
Nogle kampagner er tilgængelige via bannere i Play Butik. Sådan aktiverer du disse kampagner:
  1.  Tryk på banneret.
  2.  Følg vejledningen på skærmen.
Play Butik-bonusser

Bonusser er kampagnekoder, der giver dig mulighed for at indløse indhold med rabat i appen Play Butik.

Når du modtager kampagnekoder til varer til nedsat pris, kan du bruge koderne med det samme eller gemme dem til senere. Bonusser udløber dog, hvis du ikke bruger dem.

Sådan finder du aktive bonusser:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Tilbud og notifikationer.
  4. Gå til fanen "Tilbud".
    • I ældre versioner af appen Play Butik skal du gå til Konto og derefter Bonus.

Tip! Vi har tidligere kaldt nogle bonusser for "kuponer".

Indløsning af kampagne

Kampagner kræver, at du gør krav på og indløser dem for at benytte dem. Når du får tilsendt et tilbud, indløses det ikke.

Sådan finder du tilbud, der er tilgængelige for dig:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Tilbud og notifikationer.
  4. Du kan finde kvalificerede tilbud ved at trykke på fanen Tilbud.

Hvis du finder et tilbud på fanen "Notifikationer", som ikke findes på fanen "Tilbud":

1. Find den kampagne, du vil bruge.
  2. Vælg enten Hent nu eller Hent bonus.
  3. Når du har indløst tilbuddet, føres du til en ny side med en beskrivelse af tilbuddet og ordet "Gemt" ud for tilbuddets udløbsdato.
    • Afhængigt af kampagnetypen vises muligheden "brug i spillet" muligvis.

Tips!

• Tilbud er knyttet til en enkelt konto. Andre konti kan ikke benytte disse tilbud – heller ikke på den samme enhed.
  • Mange kampagner har et minimumsbeløb. En kredit på 1 USD til en app eller et spil, der koster mere end 5 USD, fungerer f.eks. kun, hvis du bruger over 5 USD.
  • Tilbud på apps og spil er ikke kvalificeret til abonnementskøb.
  • Mange kampagner har en udløbsdato, som du kan se, når du har hentet bonusserne.
  • Notifikationer udløber, men udløbsdatoen for disse notifikationer vises ikke.
  • Tilbud, der allerede er indløst, vises på siden "Bonus".
  • Hvis et tilbud ikke vises på siden "Bonus", udløb tilbuddet, eller også blev det ikke indløst eller tilhører en anden konto.
Rabatkuponer

Du kan få rabatkuponer via Bonus i Play Butik eller ved at veksle Play-point.

Alle rabatkuponer:

• Er knyttet til en bestemt konto.
    • Hvis du f.eks. har flere profiler på én enhed, kan du ikke anvende rabatter på køb fra andre konti.
  • Skal have et forudindstillet rabatbeløb i en bestemt valuta.
  • Kan kun anvendes ved køb i samme valuta.
    • Play Butik understøtter ikke valutaomregning, så du bør foretage købet med en betalingsform, der understøtter den samme valuta som kuponen.
  • Kan kun anvendes ved køb, der foretages i det samme land eller område, hvor rabatten blev indløst.
    • En kupon på 5 USD, der indløses i USA, gælder f.eks. kun for køb i USD, der foretages i USA.
Indløs en kampagnekode til en bog

Du kan få Google Play-kampagnekoder til at købe bestemte bøger til nedsat pris eller uden beregning.

1. Før du køber en bog, skal du følge vejledningen under Indløsning af kampagne.
    • Hvis du ikke indløser tilbuddet med det samme, kan du finde det senere på siden med dine tilbud
    • Hvis bogen er tilgængelig uden beregning, føjes den til din samling med det samme.
  2. Læg bogen i din kurv.
  3. Gennemfør din betaling.
    • Dit tilbud anvendes på kvalificerede køb.
    • Bogen vises i din samling.

Du kan læse din bog ved at åbne den via appen Google Play Bøger eller i en browser.

Tip! Nogle kampagnekoder har begrænsninger for indløsning og anvendes i den rækkefølge, de modtages.

Problemer med at bruge dit gavekort, din gavekode eller din kampagnekode

Kan du ikke indløse din kode?
Hvis du ikke kan indløse din kode, kan du se, hvordan du løser problemer med gavekortkoder og problemer med kampagner. Hvis du stadig har problemer eller får en fejlmeddelelse, kan du kontakte os.
Kontakt os, hvis du får en fejlmeddelelse.
Tip! Hvis du bruger en Google-konto, der er tilknyttet en organisation, f.eks. din arbejdsplads eller skole, fungerer nogle funktioner muligvis ikke. Kontakt din organisations tekniske medarbejdere for at få flere oplysninger. Se, hvordan du aktiverer Google-tjenester.
Problemer med dit land i Play
Hvis du vil bruge et gavekort eller en kampagnekode, skal følgende være gældende:
  • Du skal bo i det land/område, hvor kampagnen tilbydes.
  • Din betalingsmetode skal stemme overens med det land, hvor du bor.
  • Det land/område, der er angivet på din Google Play-konto, skal matche det land/område, hvor gavekortet eller kampagnekoden tilbydes.
Du kan få flere oplysninger i servicevilkårene for gavekort til og forudbetalt saldo i Google Play.
Anmod om refusion
Vi kan kun udstede refusion til den person, der har købt gaven. Få flere oplysninger om refusioner for Google Play-gaver.
Jeg har købt en vare med en anden konto

Det er ikke muligt at dele eller overføre indhold mellem konti i Google Play, selv hvis du ejer begge konti. Hvis du har flere konti på din enhed, skal du sørge for at logge ind på den konto, du vil bruge, inden du gennemfører dit køb.

Disse Google Play-produkter kan ikke refunderes eller overføres, medmindre lovgivningen kræver det (f.eks. på mindreåriges brugerkonti):

• Gavekort til Google Play
  • Forudbetalt Play-saldo
    • Optankning af kontantbeløb
  • Play-kampagnesaldo

Gavekort til Google Play er ikke kvalificerede til at blive brugt som familiens betalingsmetode eller på mindreåriges konti.

Hvis du har købt en app på den forkerte konto, kan du kontakte appudvikleren. Udvikleren kan muligvis refundere dit køb, så du kan købe appen igen på den konto, du ville bruge.

Tip! Du kan dele apps og digitalt indhold med din familie via Google Play Familiesamling.

Brug din gave

Indløste gaver og visse kampagnekoder vises på din konto som en del af din Google Play-saldo. Saldoen kan bruges til flere køb i Google Play (og køb på YouTube i visse lande).