Finn nye spill eller spill du har spilt tidligere

I Play Spill-appen kan du søke etter spill, finne spill som er anbefalt for deg, og se spill du har spilt tidligere.

Spill innebygde spill kostnadsfritt – også uten nett

Enkelte spill kan spilles kostnadsfritt eller uten nett – for eksempel Solitaire og PAC-MAN.

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem.
  3. Rull for å finne «Innebygde Google-spill».
  4. Trykk på Spill på spillet du vil spille.

Finn nye og installerte spill

Hvis en app kan lagre fremgang, blir du bedt om å logge på kontoen din på «Detaljer»-siden.

På Android-enheter

Søk etter et spill

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Trykk på Søk Søk øverst.

Finn andre spill

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Trykk på Bibliotek nederst.
  3. Trykk på et spill for å finne ut mer om det eller laste det ned.

På Android TV

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Velg Finn spill.
  3. Velg eller søk etter et spill.
Tips: Du kan også sjekke om vennene dine spiller et spill, finne ut mer om spillet eller laste det ned.

Finn spill du har spilt

Hvis du logger på samme konto for å spille spill på mer enn én enhet, kan du se alle spillene du har spilt. Hvis en app kan lagre fremgang, blir du bedt om å logge på kontoen din på «Detaljer»-siden.

På Android-enheter

Finn og spill spill du har spilt nylig

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Trykk på Bibliotek.
  3. For å spille et spill, trykk på Spill.

Finn spill du nylig har spilt med en annen konto

Hvis du ikke finner et spill du har spilt nylig, kan det hende at du har lastet det ned med en annen konto.

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Trykk på Profil nederst.
  3. Trykk på e-postadressen din.
  4. Velg en annen konto. Hvis du ikke ser noen andre kontoer, klikker du på Bruk en annen konto og følger trinnene for å logge på og opprette et spillernavn.
  5. Spillene du har spilt nylig, vises.

På Android TV

Finn og spill spill du har spilt nylig

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Du ser spill du nylig har logget på – sortert etter når du spilte dem sist.

Finn spill du har lastet ned, men ikke finner

Hvis et spill du har installert med telefonen eller datamaskinen din, ikke vises på Android TV, kan det hende at spillet ikke er kompatibelt med Android TV. Slik sjekker du dette:

1. Gå til Google Play-butikken på datamaskinen din.
  2. Finn spillet du ønsker å spille.
  3. Klikk på Installer eller Installert.
  4. Se etter Android TV-enheten din under «Velg en enhet». Hvis det er nedtonet, fungerer ikke spillet på Android TV.

Skjul spill

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill.
  2. Velg spillet du vil skjule.
  3. Trykk på Mer Mer og så Skjul spill.

Se spill du har skjult

1. Åpne Play Spill-appen Play Spill på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Gå til «Dataene dine» og velg Gå gjennom skjulte spill.
  4. Valgfritt: For å vise et spill som er skjult, trykk på spillet og så Vis spill.