Få hjelp fra Google Play

Vi er her for å hjelpe hvis du støter på problemer med Google Play. Du kan se etter svar i brukerstøtten vår, legge ut spørsmål til ekspertene våre eller kontakte brukerstøttemedarbeiderne våre på chat og e-post.

Finn svar i brukerstøtten for Google Play

Finn svar på vanlige problemer. Kom i gang ved å søke etter et problem i søkefeltet øverst på denne siden eller se etter problemet nedenfor:

Få hjelp av et brukerfellesskap med eksperter via hjelpeforumet for Google Play

På forumet finner du en aktiv gruppe med eksperter som kan hjelpe deg med Google Play. Bla gjennom tidligere diskusjoner, eller legg ut dine egne spørsmål for å få hjelp.