Opprett eller endre Gamer-ID

For noen spill på Google Play Spill kan du logge på og spille med en Gamer-ID – et unikt brukernavn som er knyttet til Google-kontoen din.

Når du logger på spill med Gamer-ID-en din, kan du

• bli oppført på poengoversikter
  • oppnå prestasjoner
  • automatisk lagre spillet
  • spille spill på Android-telefoner og -nettbrett
  • spille med andre via moduser for flere spillere på mobilenheter, nettbrett og Android TV-spill

Hvis et spill har en påloggingsknapp for Play Spill, kan du bruke gamer-ID-en med det spillet.

Opprett eller endre Gamer-ID

På Android-telefoner eller -nettbrett

Når du logger på spill på Play Spill eller Play Spill-appen, blir du bedt om å opprette en Gamer-ID:

1. Velg Neste når du ser forespørselen.
  2. Du ser en standard Gamer-ID og et profilbilde.
    • For å endre Gamer-ID-en, skriv over den.
    • For å endre bildet, trykk på Endre Endre.
  3. Velg innstillingene du vil beholde.
  4. Trykk på Opprett.

På Android TV

Du blir bedt om å opprette en gamer-ID når du logger på Android TV.

1. Du ser et standard profilbilde. For å endre bildet, velg et annet bilde.
  2. Velg Neste.
  3. Skriv over standard-gamer-ID-en, og velg deretter Neste.
  4. Bekreft innstillingene.
  5. Klikk på Fullfør.

Finn ut mer om hvordan du endrer innstillingene dine.

Sjekk hvilken konto du bruker

På Android-telefoner eller -nettbrett

1. Åpne Play Spill Play Spill på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Under gamer-ID-en din kan du se hvilken konto du bruker.

På Android TV

1. Gå til hovedmenyen for Innstillinger på enheten.
  2. Velg kontoen din under «Personlig».
  3. For å bytte konto, velg Fjern konto.
  4. Følg trinnene for å legge til en annen konto. Finn ut hvordan du endrer kontoen din på Android TV .

Merk: Finn ut hvordan du rapporterer upassende gamer-ID-er.