Pelaajatunnuksen luominen tai muuttaminen

Voit kirjautua joihinkin Google Play Pelien peleihin ja pelata niitä pelaajatunnuksellasi. Pelaajatunnus on Google-tiliisi liitetty yksilöllinen käyttäjätunnus.

Kun kirjaudut sisään peliin pelaajatunnuksella, voit

• osallistua tulostaulukoihin
  • ansaita saavutuksia
  • tallentaa pelin automaattisesti
  • pelata pelejä Android-puhelimilla ja ‑tableteilla
  • pelata muiden kanssa mobiili-, tabletti- ja Android TV ‑pelien moninpelitiloissa.

Jos pelissä on Play Pelit ‑kirjautumispainike, voit käyttää pelaajatunnustasi kyseisessä pelissä.

Pelaajatunnuksen luominen tai muokkaaminen

Android-puhelimella tai ‑tabletilla

Kun kirjaudut sisään peliin Play Peleissä tai Play Pelit ‑sovelluksessa, sinua pyydetään luomaan pelaajatunnus.

1. Kun näet kehotteen, valitse Seuraava.
  2. Näet oletuspelaajatunnuksen ja ‑kuvan.
    • Vaihda pelaajatunnus kirjoittamalla sen päälle.
    • Vaihda kuva valitsemalla Muokkaa Muokkaa.
  3. Valitse säilytettävät asetukset.
  4. Valitse Luo.

Android TV:llä

Sinua pyydetään luomaan pelaajatunnus, kun kirjaudut sisään Android TV:hen.

1. Näet oletuspelaajakuvan. Jos haluat vaihtaa sen, valitse toinen kuva.
  2. Valitse Seuraava.
  3. Kirjoita oletuspelaajatunnuksen päälle ja valitse Seuraava.
  4. Vahvista asetukset.
  5. Valitse Valmis.

Lisätietoja asetusten muuttamisesta

Käytössä olevan tilin tarkistaminen

Android-puhelimella tai ‑tabletilla

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Play Pelit Play Pelit.
  2. Kosketa oikeassa yläreunassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Näet käyttämäsi tilin Pelaajatunnus-kohdassa.

Android TV:llä

1. Siirry laitteesi Asetukset-valikkoon.
  2. Valitse Henkilökohtainen-osiosta oma tilisi.
  3. Jos haluat vaihtaa tilin, valitse Poista tili.
  4. Lisää tili ohjeiden mukaan. Lue lisää Android TV:n tilin muuttamisesta.

Huom. Lue lisää sopimattomien pelaajatunnusten ilmoittamisesta.