Rapportér en app eller anmeldelse i Google Play

Hvis du opdager et problem med en app eller anmeldelse i Google Play, kan du rapportere det til vores team ved hjælp af valgmulighederne nedenfor. Vi tager din feedback alvorligt, og vi sætter pris på din hjælp med at forbedre Google Play-oplevelsen.

Giv feedback om en app

Du kan rapportere en app i Google Play, hvis du opdager et problem. Se valgmulighederne nedenfor for at få indblik i, hvilke typer problemer vi gennemgår.
Rapportér en app i Google Play
Hvis du er utilfreds med en app, du har fundet i Google Play, kan du rapportere den.

Rapportér en app

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Gå til appens eller spillets infoside.
  3. Klik på Mere Mere og derefter Rapportér som upassende.
  4. Vælg en årsag.
  5. Klik på Send.

Tip! Hvis du vil give feedback om appen til andre brugere, kan du også skrive en offentlig anmeldelse i Google Play. Få flere oplysninger om anmeldelser.

Rapportér en app, der overtræder Google Plays udviklerpolitik
Hvis du mener, at en app overtræder en af vores programpolitikker for udviklere, kan du rapportere den.
Rapportér en app med ulovligt indhold
Hvis du mener, at en app krænker dine rettigheder eller gældende lovgivning, kan du rapportere den.

Giv feedback om en anmeldelse

Du kan give feedback om en kommentar eller anmeldelse, som en anden Google Play-bruger har opslået. Læs mere om feedbackmulighederne nedenfor. Få flere oplysninger om, hvordan vi behandler appanmeldelser.

Rapportér en kommentar eller anmeldelse

Hvis du bruger en Chromebook, hvor Google Play-appen er installeret:

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Find kommentaren eller anmeldelsen, du gerne vil rapportere.
  3. Klik på Mere Mere og derefter Rapportér som upassende.

Hvis du ikke bruger en Chromebook, eller hvis du ikke har installeret Google Play-appen:

1. Gå til Google Play.
  2. Find kommentaren eller anmeldelsen, du gerne vil rapportere.
  3. Klik på Mere Mere og derefter Rapportér som upassende.

Tip! Vi sender dig ikke nødvendigvis et personligt svar, men vi bruger muligvis stadig din feedback til at forbedre Google Play-oplevelsen.

Rapportér udviklerkommentarer

Udviklere kan svare offentligt på kommentarer eller anmeldelser. Hvis du mener, at du har modtaget et svar, der ikke overholder politikken vedrørende kommentarer fra udviklere, kan du følge denne vejledning:

1. Klik på Rapportér svar fra udvikler i den mail, du har modtaget i forbindelse med udviklerens svar.
  2. Udfyld denne formular. Sørg for at medtage det direkte link til den relevante udviklerkommentar, udviklerens navn og en kort beskrivelse.