Last ned Android-apper og digitalt innhold i Google Play-butikken

Du kan installere apper, spill og digitalt innhold på enheten din fra Google Play-butikken. Noen ganger kan du også bruke instant-apper som ikke krever installering. Noe innhold er tilgjengelig kostnadsfritt, og noe må du kjøpe.

Apper lages for bruk på støttede Android- og Chromebook-enheter og kan ikke brukes på Windows- eller Mac-datamaskiner.

Finn og last ned apper eller digitalt innhold

1. Åpne Google Play-butikken Google Play på enheten din, eller gå til play.google.com i en nettleser.
  2. Søk eller bla gjennom for å finne innhold.
  3. Velg varen du vil ha.
  4. Velg Installer eller prisen på varen.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre transaksjonen og laste ned innholdet.
    • Hvis du har kjøpt noe før: Velg betalingsmåten din med nedoverpilen Nedoverpil.
    • Hvis dette er ditt første kjøp: Betalingsmåten legges til i Google-kontoen din.

Tips: For å endre visningsspråket i Google Play, endre språket i Google-kontoinnstillingene.

Finn apper til klokken, nettbrettet, TV-en, bilen eller en annen enhet

Du kan bruke filtrene i Play-butikken til å søke etter eller bla gjennom apper og spill som er kompatible med enhetene dine.

På telefonen din:

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Søk etter en app eller et innholdselement øverst.
  3. I rullegardinmenyen velger du en enhet som er knyttet til kontoen din.

På datamaskiner:

1. Gå til play.google.com.
  2. Klikk på forstørrelsesglasset Søk øverst til høyre. Søk deretter etter en app eller et innholdselement.
  3. Velg rullegardinmenyen for enheten, og velg en enhet som er knyttet til kontoen din.

Etter at du har fulgt disse trinnene, finner du appene som er kompatible med enheten din, i søkeresultatene.

Tips: For å bruke søkefilteret må du være logget på en konto som er tilknyttet flere Android-enheter.

Finn appene dine og innholdet ditt

Finn apper og spill

Apper og spill er installert på enheten din. Finn ut hvordan du finner og åpner apper.

Finn bøker, spill og annet digitalt innhold

Basert på innholdstypen vises digitalt innhold i en av Google Play-appene på enheten din:

Installer apper og innhold på andre enheter

Apper og digitalt innhold er knyttet til Google-kontoen din – ikke til enheten du bruker. Du trenger ikke å kjøpe appene eller innholdet på nytt hvis du kjøper en ny enhet. Du kan benytte appene og innholdet på flere enheter.

Finn ut hvordan du installerer apper og innholdselementer på andre enheter fra telefonen eller datamaskinen din.

Innhold kan ikke overføres mellom kontoer

Hvis du eier flere kontoer, kan du ikke overføre innhold mellom kontoer på Google Play. Hvis du har flere kontoer på enheten din, må du sørge for at du er logget på kontoen du vil bruke, før du fullfører kjøpet.

Hvis du har kjøpt en app med feil konto, kan du kontakte apputvikleren. Hen kan muligens gi deg refusjon for kjøpet.