Sovellusten Android- ja Chromebook-yhteensopivuus

Google Play Kaupan sovellukset eivät välttämättä ole yhteensopivia kaikkien laitteiden kanssa. Huom. Useimpia Google Play ‑sovelluksia ei voi ladata Windows- tai Mac ‑tietokoneille, mutta ne voi ladata yhteensopiville Android- ja Chromebook-laitteille. Lue lisää tuetuista Android-laitteista tai sovellusten lataamisesta.

Laitteellasi käytettävät sovellukset

Kun selaat tai haet Google Play Kaupasta sovelluksia, sinulle näytetään vain sovellukset, jotka ovat yhteensopivia laitteesi kanssa. Laite näkyy harmaana Google Play ‑sivustossa, jos se ei ole yhteensopiva sovelluksen kanssa, jota yrität asentaa. Yleensä tämä johtuu siitä, ettei sovellus ole saatavilla sijainnissasi, se ei sovi näytön koolle tai ei tue laitteesi Android-versiota.

Kehittäjillä on mahdollisuus kohdistaa sovelluksia tietyille laitteille näytön koon, mobiilipalveluntarjoajan, sijainnin ja muiden tekijöiden perusteella. Sovellusten yhteensopivuus voi muuttua ajan myötä.

Sovellusten yhteensopivuus Chromebookin kanssa

Kun käytät Android-sovelluksia Chromebookilla, ne saattavat toimia eri tavalla kuin Android-laitteilla. Jos Chromebookissasi ei esimerkiksi ole kosketusnäyttöä, sovellus saattaa kuitenkin toimia myös hiirellä.

Yhteensopivuustietojen pyytäminen kehittäjältä

Jos tarvitset tietyn sovelluksen yhteensopivuustietoja, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään.