COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Etsi maksutonta sisältöä ja esikatsele maksullista sisältöä

Google Playssa on tarjolla maksuttomia sovelluksia ja sisältöä sekä mahdollisuus esikatsella osaa maksullisesta sisällöstä.

Huom. Kaikille tileille on määritettävä maksutapa. Myös maksuttoman sisällön lataamista käsitellään ostotapahtumana (vaikka tuotteen hinta olisi 0,00 $), joten joudut ehkä antamaan luotto- tai maksukortin tiedot, jos et ole vielä lisännyt korttia tilillesi. Maksuttoman sisällön lataamisesta ei veloiteta.

Android-sovellukset ja ‑pelit

Ilmaiset sovellukset ja pelit

Google Play Kauppa ‑sovelluksessa

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Pelit ja sitten Suosituimmat ja sitten Suosituimmat maksuttomat.

Tietokoneella

1. Siirry tietokoneella parhaiden maksuttomien Android-sovellusten luetteloon.
  2. Selaa ja asenna sovelluksia.
Sovellusten ja pelien esikatselu

Kaikille maksullisille Android-sovelluksille ja ‑peleille tarjotaan kahden tunnin kokeilujakso, jonka kuluessa voit palauttaa ostamasi sovelluksen tai pelin ja saada rahasi takaisin. Samaa sovellusta tai peliä ei voi palauttaa kuin kerran.

Katso ohjeet maksullisten sovellusten ja pelien palauttamiseen.

Sovelluksen sisäisten tilausten esikatselu

Jotkin Android-sovellukset tarjoavat maksullisia tilauksia. Tilaussisällön käytöstä veloitetaan toistuva maksu kertaluontoisen ostohinnan sijaan. Jotkin Android-sovellukset tarjoavat tilaussisällön kokeilujakson. Muista seuraavat asiat:

• Android-sovellusten tilaussisällön kokeilujakso kestää vähintään seitsemän päivää.
  • Ennen ostoksen tekemistä näet, kuinka pitkän kokeilujakson sovellus mahdollisesti tarjoaa.
  • Jos peruutat sovellustilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, sinua ei veloiteta.
  • Jos et peruuta sovellustilausta, tilaushinta veloitetaan automaattisesti kokeilujakson päätyttyä.
  • Kullekin Android-sovellustilaukselle tarjotaan vain yksi kokeilujakso.

Kirjat

Ilmaiset kirjat

Google Playssa on ilmaiseksi saatavilla näytteitä maksullisista kirjoista sekä vapaasti jaeltavia kirjoja.

Google Play Kauppa ‑sovelluksessa

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Kirjat.
  3. Pyyhkäise vasemmalle ja valitse Suosituimmat maksuttomat.

Tietokoneella

Siirry tietokoneella parhaiden maksuttomien kohteiden luetteloon Kirjoissa.
Kirjanäytteet ja esikatselut

Monet julkaisijat tarjoavat kirjoistaan maksuttomia näytteitä, jotka ovat luettavissa ennen ostopäätöstä.

Google Play Kauppa ‑sovelluksessa

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Kirjat.
  3. Valitse kirja, jonka näytteen haluat lukea.
  4. Valitse Ilmainen näyte, jos se on näkyvissä.

Näytteen lopussa tarjotaan mahdollisuutta ostaa koko kirja.

Tietokoneella

1. Avaa tietokoneella Google Play.
  2. Valitse Kirjat.
  3. Valitse kirja, jonka näytteen haluat lukea.
  4. Valitse Maksuton näyte, jos se on saatavilla.

Näytteen lopussa tarjotaan mahdollisuutta ostaa koko kirja.

Lehtikioski

Lehtien ilmaiset kokeilujaksot

Lehtien ilmaiset kokeilujaksot kestävät vähintään 14 päivää. Voit kokeilla yhtä lehteä kerran.

Huom. Jos et peruuta tilausta ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, tilaus veloitetaan valitsemallasi maksutavalla automaattisesti. Lue lisää tilauksista tai tutustu nykyisten lehtitilaustesi digitaalisiin hintoihin.

Aloita lehden maksuton kokeilujakso näin:

Google Play Kauppa ‑sovelluksessa

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Lehtikioski.
  3. Etsi maksuttoman kokeilujakson tarjoava lehti, jota haluat kokeilla.
  4. Valitse Tilaa.
  5. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita. Saat lehden uusimman numeron sekä muut numerot, jotka ilmestyvät kokeilujakson aikana.

Tietokoneella

1. Avaa tietokoneella Google Play.
  2. Valitse vasemmalla Lehtikioski.
  3. Etsi maksuttoman kokeilujakson tarjoava lehti, jota haluat kokeilla.
  4. Valitse Tilaa.
  5. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita. Saat lehden uusimman numeron sekä muut numerot, jotka ilmestyvät kokeilujakson aikana.

Elokuvat ja TV-ohjelmat

Ilmaiset elokuvat ja TV-ohjelmat

Elokuvat: Elokuvia ei yleensä tarjota ilmaiseksi. Näet voimassa olevat kampanjatarjoukset Google Playn elokuvaosiossa.

TV shows: Go to Free TV episodes.

Elokuvien ja TV-ohjelmien esikatselu

Kaikista elokuvista on saatavilla ennakkomainos esikatselua varten. Kun löydät kiinnostavan elokuvan, voit katsoa trailerin sen tietosivulla.