Send Google Play Bøger-gaver via mail

I nogle lande kan du sende gaver fra Google Play Bøger via mail. Vi kalder dem "digitale gaver". I mange lande kan du også købe og give fysiske gavekort til Google Play.

Hvis du har modtaget en gave, kan du se, hvordan du indløser et gavekort eller en kampagnekode

Krav

Modtageren skal være registreret i Google Play i det samme land som dig for at kunne modtage gaver fra dig. I øjeblikket kan du ikke sende andet digitalt indhold som gaver eller udlåne digitalt indhold til en anden konto. Du kan dog dele apps og digitalt indhold med din familie via Google Play Familiesamling.

Gaver fra Google Play Bøger er tilgængelige i følgende lande:

• Australien
  • Brasilien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Mexico
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Køb og send digitale gaver

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Find den bog, du vil give som gave.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Mere More og derefter Gave.
  4. Gennemfør købet ved at følge vejledningen på skærmen. Modtageren får en mail med gavekoden med det samme, og du får en kopi af mailen.

Tip!

• Sådan sender du gaven senere:
    1. Send gavekoden til dig selv.
    2. Videresend mailen til modtageren på den ønskede dato.
  • Hvis modtageren ikke kan finde mailen med gavekoden, skal du videresende din kopi af mailen med gaven til vedkommende.
  • Hvis modtageren allerede har elementet i sin Google Play-samling, kan du gøre følgende:
    • Anmode om refusion.
    • Give gaven til en anden.

Overførsler og refusioner

Det er ikke muligt at overføre indhold mellem konti

Det er ikke muligt at dele eller overføre indhold mellem konti i Google Play, selv hvis du ejer begge konti. Hvis du har flere konti på din enhed, skal du sørge for at logge ind på den konto, du vil bruge, inden du gennemfører dit køb.

Disse Google Play-produkter kan ikke refunderes eller overføres, medmindre lovgivningen kræver det (f.eks. på mindreåriges brugerkonti):

• Gavekort til Google Play
  • Forudbetalt Play-saldo
    • Optankning af kontantbeløb
  • Play-kampagnesaldo

Gavekort til Google Play er ikke kvalificerede til at blive brugt som familiens betalingsmetode eller på mindreåriges konti.

Hvis du har købt en app på den forkerte konto, kan du kontakte appudvikleren. Udvikleren kan muligvis refundere dit køb, så du kan købe appen igen på den konto, du ville bruge.

Tip! Du kan dele apps og digitalt indhold med din familie via Google Play Familiesamling.

Del indhold med din familie
Du kan dele apps og digitalt indhold med din familie via Google Play Familiesamling.
Refusion af digitale gaver

Mulighed for refusion

Bemærk! Dette gælder kun for gaver i form af Google Play-kredit eller køb i Google Play Bøger, der er foretaget via Google. Hvis din gave blev købt via en tredjepartsforhandler, skal du kontakte forhandleren for at få oplysninger om refusion.

Hvis du vil returnere din gave, skal du give køberen besked, så vedkommende kan kontakte os. Bemærk!

• Vi kan kun udstede en refusion til den person, der har købt gaven.
  • Vi kan kun udstede refusion for gaver, der ikke er blevet indløst.
  • Gavekoden kan ikke indløses, når gaven er refunderet.
  • Det er kun muligt at få refunderet gaver i form af Google Play-kredit inden for de første tre måneder efter købsdatoen.

Anmod om en refusion af en gave

1. Åbn en webbrowser (f.eks. Chrome eller Safari) på din computer, tablet eller telefon.
  2. Kopiér https://play.google.com/store/account, og indsæt det i adresselinjen i webbrowseren.
    • Sørg for, at dette foregår i en webbrowser og ikke i appen Google Play Butik. Du kan ikke anmode om en refusion for gaver i Google Play-apps.
  3. Vælg Købshistorik øverst på siden. Find den ordre, du vil returnere. Klik på Mere Mere til højre for ordren.
    • Bemærk! På mobiltelefoner og tablets skal du muligvis stryge til højre for at se menuikonet.
  4. Vælg Anmod om en refusion eller Rapportér et problem, og vælg den mulighed, der beskriver din situation.
  5. Udfyld formularen, og skriv, at du gerne vil have en refusion.
  6. Du får vist en meddelelse, hvor der står "Tak, fordi du delte dine bekymringer med os". Senere modtager du en mail med en opdatering om din refusion.