Granska beställningshistoriken

När du gör ett köp på Google Play skickar vi en e-postbekräftelse med information om beställningen till det Google-konto som du använde vid köpet. Du kan alltid se din beställningshistorik på Google Play eller pay.google.com.

Granska beställningshistoriken

Så här hittar du beställningshistoriken

I appen Play Butik
  1. Öppna Google Play Butik Google Play på en mobil enhet.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Budget och historik.
  4. Tryck på Köphistorik.

Så här visar du beställningar från play.google.com: klicka på Konto följt av Beställningshistorik till vänster.

• Beställningar av digitalt innehåll från Google Play och maskinvara från Google Store visas tillsammans i transaktionslistan.
  • Andra Google-betalningar och transaktioner i Google Pay visas inte.
På play.google.com
  1. Besök play.google.com.
  2. Välj profilikonen uppe till höger.
  3. Välj Betalningar och prenumerationer följt av Budget och beställningshistorik.
  4. Granska beställningarna.
På pay.google.com

På datorn

1. Öppna pay.google.com.
  2. Så här visar du beställningshistoriken:
    • Enskilda beställningar: Klicka på Aktivitet.
    • Prenumerationer: Klicka på Prenumerationer och tjänster.

På en mobil enhet:

1. Öppna pay.google.com.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster.
  3. Så här visar du beställningshistoriken:
    • Enskilda beställningar: Tryck på Aktivitet.
    • Prenumerationer: Tryck på Prenumerationer och tjänster.

När görs debiteringen?

Du debiteras kort efter att du har köpt innehåll på Google Play. Eventuella ändringar i ditt saldo i Google Play visas direkt och debiteringar via andra betalningsmetoder visas oftast inom ett par dagar.