Se din ordrehistorik

Når du køber en vare i Google Play, sender vi en bekræftelsesmail med dine ordreoplysninger til den Google-konto, du bruger til dit køb. Du kan altid se din ordrehistorik i Google Play eller på payments.google.com.

Se din ordrehistorik

Sådan finder du din ordrehistorik

I appen Google Play Butik
  1. Åbn Play Butik Google Play på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og så Budget og historik.

Klik her for at se ordrer fra play.google.com.

• Ordrer på digitalt indhold fra Google Play og hardware fra Google Store vises sammen på transaktionslisten.
  • Andre Google-betalinger og Google Pay-transaktioner vises ikke.
Brug play.google.com
  1. Gå til play.google.com.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Budget og ordrehistorik.
  4. Gennemgå dine ordrer.
På payments.google.com

På din computer:

1. Gå til payments.google.com.
  2. Sådan ser du ordrehistorikken:
    • Individuelle ordrer: Klik på Aktivitet.
    • Abonnementer: Klik på Abonnementer og tjenester.

På din mobilenhed:

1. Gå til payments.google.com.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Sådan ser du ordrehistorikken:
    • Individuelle ordrer: Tryk på Aktivitet.
    • Abonnementer: Tryk på Abonnementer og tjenester.

Hvornår kan du forvente debiteringer?

Du opkræves, kort efter du køber indhold i Google Play. Ændringer i din Google Play-saldo vises med det samme, og debiteringer af andre betalingsmetoder kan generelt ses inden for få dage.

If you have trouble with your order, check your status below.