Systeemvereisten

Categorie Vereisten
Google Play Store (play.google.com)
  • Webbrowsers: Voor de beste gebruikerservaring gebruikt u de nieuwste versie van Google Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer (werkt niet met Internet Explorer 10 en lager) of Opera.
Android-apps
  • Android-apparaten: Ga naar onze lijst met ondersteunde apparaten om te controleren of uw Android-apparaat werkt met Google Play.
  • Andere besturingssystemen: Apparaten met andere besturingssystemen (inclusief Apple- en Windows-apparaten) worden niet ondersteund voor het downloaden van Android-apps op Google Play.
  • Webbrowsers: De website van Google Play (play.google.com) kan worden gebruikt om de Play Store te bezoeken, maar Android-apps op Google Play kunnen niet worden gedownload voor gebruik op uw computer.
Boeken
  • Android-apparaten: Android OS-versie 4.1.1 en hoger die werken met Google Play.
    • Versie 8.4 of hoger van de Google Play Store-app is vereist om audioboeken te kopen via Android.
    • Opmerking: Boeken op Google Play werken op dit moment niet met Kindle-apparaten.
  • Apple-apparaten: iPhone/iPad met een besturingssysteem met versie 10.0 en hoger.
  • Andere apparaten: Werken met elke e-reader die het e-boekplatform van Adobe ondersteunt. Bekijk de volledige lijst met apparaten die het e-boekplatform van Adobe ondersteunen.
  • Ondersteunde browsers: Voor de beste gebruikerservaring gebruikt u de nieuwste versie van Google Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, Internet Explorer of Opera.
  • Ondersteunde bestandstypen: Informatie over ondersteunde bestandstypen.
  • Google Home: Werkt met het Google Home-apparaat.
  • Apparaten van derden: Firmwareversie 1.27 of hoger is vereist om audioboeken af te spelen. De firmwareversie van uw apparaat zoeken.
Kiosk
  • Android-apparaten: Android OS-versie 2.2 en hoger die werken met Google Play.
  • Apple-apparaten: iPhone/iPad met een besturingssysteem met versie 9.0 en hoger.
  • De Kiosk-app voor iPhone of iPad ondersteunt het lezen van tijdschriften, maar niet alle indelingen. Zoek in de Play Store naar de badge 'Alleen beschikbaar op Android' en het vak 'Beschikbaar op' onderaan de pagina.
  • Webbrowsers: Gekochte tijdschriften kunnen in Google Chrome worden gelezen op play.google.com/newsstand.
Films
  • Android-apparaten: Android OS-versie 4.4 en hoger die werken met Google Play.
  • Apple-apparaten: iPhone of iPad met een besturingssysteem met versie 8.0 en hoger.
  • Webbrowsers (play.google.com/movies): Firefox 1.1+, Internet Explorer 7.0+, Safari 1.0+, Google Chrome of Opera; breedbandverbinding met 500+ Kbps; Ubuntu- en Linux OS-gebruikers moeten de HAL-module installeren.
  • Mac: Platform: Mac OS X 10.3 of hoger met de nieuwste updates geïnstalleerd; processor: 1,83 MHz Intel Core Duo of sneller; RAM: 128 MB of meer; videokaart: ten minste 64 MB videogeheugen; geluidskaart: ten minste 16-bits.
  • Pc: Windows 2000 of hoger met de nieuwste updates geïnstalleerd; processor: 500 MHz of sneller; RAM: 128 MB of meer; videokaart: ten minste 64 MB videogeheugen; geluidskaart: ten minste 16-bits.
    • Browser: Firefox 12.0+, Internet Explorer 11.0+, Safari 5.0+ of Google Chrome 18.0+; besturingssysteem: Windows 7, Mac OS X 10.7+, Ubuntu 10+ en Linux OS 11+ (64-bits); internetverbinding: 1 Mbps of sneller.
Muziek
  • Android-apparaten: Uw apparaat moet beschikken over Android 4.1.
  • Apple-apparaten: iPhone of iPad met een besturingssysteem met versie 8.2 en hoger.
  • Google Play Music Manager: Mac OS X 10.5 en hoger; Windows XP en hoger; Linux (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE).
  • Webbrowsers: Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer 7 en hoger; JavaScript moet zijn ingeschakeld in uw browser (niet vereist voor Google Chrome). De nieuwste versie van Adobe Flash Player moet zijn geïnstalleerd en ingeschakeld in uw browser.
  • Ondersteunde bestandstypen voor Music Manager.
Bepaalde Google Play-producten en -functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Bekijken wat beschikbaar is in uw land.