Som forebyggende helbredsforanstaltning for vores supportspecialister i forbindelse med COVID-19 har vi lavere bemanding end normalt. Se dine muligheder for at komme i kontakt med en supportspecialist, eller gå til Hjælp

Reparer en installeret Android-app, der ikke fungerer

Prøv følgende trin, hvis en af de apps, der er installeret på din telefon, har disse problemer:

• Går ned.
  • Kan ikke åbnes.
  • Svarer ikke.
  • Virker ikke korrekt. Hvis den app, der ikke virker, er en instant app, kan du prøve disse fejlfindingstrin i stedet.

Efter hvert trin skal du genstarte din telefon for at se, om problemet er løst.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.1 eller nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Trin 1: Genstart og opdater

Genstart telefonen
Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.
  1. På de fleste telefoner skal du trykke på telefonens afbryderknap i ca. 30 sekunder, eller indtil telefonen genstarter.
  2. Du skal muligvis trykke på Genstart Genstart .
Søg efter Android-opdateringer
  • Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  • Nederst på skærmen skal du trykke på System efterfulgt af Advanceret efterfulgt af Systemopdatering.
    • Afhængigt af hvilken telefon du har, skal du muligvis trykke på Om telefonen eller Om din tablet efterfulgt af Softwareopdatering.
  • Du kan se din opdateringsstatus. Følg vejledningen på skærmen, hvis der er en.
Opdater appen
  1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Under "Tilgængelige opdateringer" kan du vælge at opdatere alle apps eller en bestemt app.

Trin 2: Tjek, om der er større problemer med en app

Tving appen til at standse
Du kan som regel tvinge en app til at standse via appen Indstillinger på din telefon. Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.
Tip! Hvis der fortsat er problemer, efter du har tvunget appen til at standse, kan det være nødvendigt at kontakte udvikleren. Se, hvordan du kontakter en udvikler.
Ryd appens cache og data
  • Du kan som regel rydde en apps cache og data via appen Indstillinger på din telefon. Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

• Frigør plads midlertidigt ved at rydde cachelagrede data. Dette er en kortsigtet løsning. Der vil med tiden igen ophobes flere cachelagrede data.

Tip! Hvis der fortsat er problemer, efter at du har ryddet appens cache og data, kan det være nødvendigt at kontakte udvikleren. Se, hvordan du kontakter en udvikler.

Synkroniser enhed med Googles servere

Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på System efterfulgt af Dato og klokkeslæt.
  3. Deaktiver Automatisk tidszone og Automatisk dato og tid.
  4. Indstil datoen og klokkeslættet manuelt, så de er angivet forkert.
  5. Aktivér Automatisk tidszone og Automatisk dato og tid.
Afinstaller appen

Advarsel! Alle data, der er gemt i denne app, slettes.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps efterfulgt af Alle apps.
  3. Tryk på appen.
  4. Tryk på Afinstaller efterfulgt af OK.

Tip! Hvis du vil bruge appen igen, kan du prøve at geninstallere den. Se, hvordan du geninstallerer apps.

Kontakt appudvikleren
Vigtigt! Hvis du har fulgt fejlfindingstrinnene, men stadig har problemer, kan du kontakte os eller appudvikleren.
  • Hvis du ikke kan opdatere nogen apps, eller hvis du har problemer med Google-apps, kan du kontakte Google Play.
  • Hvis du har problemer med én app, men kan bruge andre apps uden problemer, bør du kontakte appudvikleren.