Godkända betalningsmetoder på Google Play

Du kan köpa appar och digitalt innehåll på Google Play med betalningsmetoder som du har lagt till i ditt Google-konto. Om det är första gången du handlar läggs betalningsmetoden till i Google-kontot.

Uppdatera betalningsinställningar och åtgärda problem

Hitta betalningsmetoder du kan använda

Vilka betalningsmetoder som är tillgängliga varierar beroende på land. Om ditt land inte står med på listan rullar du ned.

Från och med den 1 september 2022 och på obestämd tid är inte längre Ooredoo en godkänd betalningsmetod på Google Play. Från och med den 6 september 2022 och på obestämd tid är inte längre Telenor en godkänd betalningsmetod på Google Play. Om du använder debitering via mobilfaktura från Ooredoo eller Telenor för dina Google Play-köp uppdaterar du betalningsmetoden för att undvika avbrott i befintliga prenumerationer och för att kunna fortsätta köpa innehåll på Google Play.

Övriga länder

Om ditt land inte står med på listan hittar du tillgängliga betalningsmetoder nedan.

Kredit- eller bankkort

Du kan lägga till följande kredit- eller bankkort i kontot:

• MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Obs! De typer av kort som kan användas på Google Play kan variera. Om du tror att ditt kort borde fungera fast det inte gör det kontaktar du banken eller kortutfärdaren för mer hjälp. När du använder ett kredit- eller bankkort kan tillfälliga auktoriseringar visas i kontot.

Ej godkända betalningstyper

Google Play kan inte användas med

• elektroniska överföringar
  • banköverföringar
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuella kreditkort (VCC)
  • amerikanska sjukvårdssparkonton (Health Savings Account/HSA)
  • transitkort
  • depositionsbetalningar.