Godkända betalningsmetoder på Google Play

Du kan köpa appar och digitalt innehåll på Google Play med betalningsmetoder som du har lagt till i ditt Google-konto. Om det är första gången du handlar läggs betalningsmetoden till i Google-kontot.

Uppdatera betalningsinställningar och åtgärda problem

Hitta betalningsmetoder du kan använda

Vilka betalningsmetoder som är tillgängliga varierar beroende på land. Om ditt land inte står med på listan rullar du ned.

Du kan lägga till följande kredit- eller bankkort i kontot:
  • American Express
  • Mastercard
  • UnionPay
  • Visa
Tips! De typer av kort som kan användas på Google Play kan variera. Om du tror att ditt kort borde fungera fast det inte gör det kontaktar du banken eller kortutfärdaren för mer hjälp. När du använder ett kredit- eller bankkort kan tillfälliga reserverade belopp visas i kontot.

Övriga länder

Om ditt land inte står med på listan hittar du tillgängliga betalningsmetoder nedan.

Kredit- eller bankkort

Du kan lägga till följande kredit- eller bankkort i kontot:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Obs! De typer av kort som kan användas på Google Play kan variera. Om du tror att ditt kort borde fungera fast det inte gör det kontaktar du banken eller kortutfärdaren för mer hjälp. När du använder ett kredit- eller bankkort kan tillfälliga reserverade belopp visas i kontot.

Ej godkända betalningstyper

Google Play kan inte användas med

• elektroniska överföringar
  • banköverföringar
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuella kreditkort (VCC)
  • amerikanska sjukvårdssparkonton (Health Savings Account/HSA)
  • transitkort
  • depositionsbetalningar.