Godkända betalningsmetoder på Google Play

Du kan köpa appar och digitalt innehåll på Google Play med betalningsmetoder som du har lagt till i ditt Google-konto. Om det är första gången du handlar läggs betalningsmetoden till i Google-kontot.

Uppdatera betalningsinställningar och åtgärda problem

Hitta betalningsmetoder du kan använda

Vilka betalningsmetoder som är tillgängliga varierar beroende på land. Om ditt land inte står med på listan rullar du ned.

Kreditkort

Du kan lägga till följande kreditkort i kontot:

• American Express
  • Kreditkort från Elo
  • MasterCard
  • Visa

Obs! De typer av kort som accepteras via Google Play kan variera. När du använder ett kredit- eller bankkort kan tillfälliga auktoriseringar visas i kontot.

Bankkort:

Inga typer av bankkort (MasterCard, Visa, Elo etc.) kan användas vid köp på Google Play.

Saldo i och presentkort på Google Play

Du kan använda saldot i Google Play till att

• köpa appar och digitalt innehåll på Google Play
  • betala för prenumerationer på Google Play.

Du kan fylla på saldot i Google Play med presentkort och vissa kampanjkoder på Google Play.

Läs mer om användning av och begränsningar för saldo i Google Play.

Mercado Pago
Du kan köpa appar och annat digitalt innehåll på Google Play med Mercado Pago. Obs! Du måste ha ett Mercado Pago-konto innan du kan använda tjänsten på Google Play. Det går bara att handla med Mercado Pago i Google Play Butik om du har version 8.9 eller senare av appen.
Ej godkända betalningstyper

Google Play kan inte användas med:

• elektroniska överföringar
  • banköverföringar
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuella kreditkort (VCC)
  • amerikanska sjukvårdssparkonton (Health Savings Account/HSA)
  • transitkort
  • depositionsbetalningar

Övriga länder

Om ditt land inte står med på listan hittar du tillgängliga betalningsmetoder nedan.

Kredit- eller bankkort

Du kan lägga till följande kredit- eller bankkort i kontot:

• MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Obs! De typer av kort som kan användas på Google Play kan variera. Om du tror att ditt kort borde fungera fast det inte gör det kontaktar du banken eller kortutfärdaren för mer hjälp. När du använder ett kredit- eller bankkort kan tillfälliga auktoriseringar visas i kontot.

Ej godkända betalningstyper

Google Play kan inte användas med:

• elektroniska överföringar
  • banköverföringar
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuella kreditkort (VCC)
  • amerikanska sjukvårdssparkonton (Health Savings Account/HSA)
  • transitkort
  • depositionsbetalningar