Godkjente betalingsmåter på Google Play

Du kan kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play ved hjelp av betalingsmåter fra Google-kontoen din. Hvis det er første gang du kjøper noe, legges betalingsmåten til i Google-kontoen din.

Oppdater betalingsinnstillinger og løs problemer

Finn betalingsmåter du kan bruke

Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige, varierer fra land til land. Hvis landet ditt ikke står på listen, kan du rulle ned.

Du kan legge til følgende kreditt-/debetkort i kontoen din:

• American Express
  • Discover
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Merk: Hvilke korttyper som godtas via Google Play, varierer. Hvis kortet ditt ikke virker selv om du mener at det skal virke, bør du kontakte banken din eller kortutstederen for å få hjelp. Det kan hende du ser midlertidige autorisasjoner i kontoen din når du bruker kreditt- eller debetkort.

Google Pay-saldo

I USA kan du betale for kjøpet med Google Pay-saldoen din. Bare sørg for at du har nok penger i Google Pay-saldoen til å dekke kjøpet.

Fakturering via telefonregning

Med enkelte mobilenheter og abonnementer kan du belastes for kjøp via telefonregningen.

Operatører i USA som deltar:

• Sprint
  • T-Mobile
  • US Cellular

Når du kjøper noe, ser du belastningen på operatørkontoen din etter 15 minutter.

Merk: Du får kanskje en SMS (tekstmelding) som starter med «DCB» eller «DCB_Association», når du registrerer deg for fakturering via telefonregning. Meldingen genereres automatisk og sendes for å fullføre registreringen av fakturering via telefonregning for Google Play-kontoen din.

Feilsøking av fakturering via telefonregning

Hvis du ikke ser noe alternativ for fakturering via telefonregning, må du huske på dette:

• Fakturering via mobilregning er bare tilgjengelig når du bruker Google Play Butikk-appen. Det er ikke tilgjengelig på Google Play-nettstedet på datamaskiner eller mobilenheter.
  • Kontoen din hos operatøren må ha god anseelse.
  • Hvis du bruker en enhet med to SIM-kortspor, må du sette riktig SIM-kort i spor 1 og la spor 2 være tomt.
  • Fakturering via telefonregning er ikke tilgjengelig på enheter med rottilgang.
  • Enkelte mobiloperatører kan ikke brukes til å betale for abonnementer.

Kontakt operatøren din for å sjekke

• at du ikke har overskredet operatørens månedlige forbruksgrense.
  • at enheten og serviceavtalen din tillater kjøp av eksklusivt innhold.
  • at enheten kan bruke fakturering via telefonregningen.

Kansellerte kjøp

Kjøp som ikke kan autoriseres av operatøren din, kanselleres umiddelbart. Kontakt mobiloperatøren din for å få hjelp med mislykkede kjøp med mobiltelefonfakturering.

Google Play-saldo og Google Play-gavekort

Du kan bruke Google Play-saldoen din til å

• kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play
  • betale for abonnementer på Google Play

Slik fyller du på Google Play-saldoen din

Finn ut mer om bruk av og restriksjoner for Google Play-saldoer.

PayPal

Du kan bruke PayPal til å kjøpe apper og digitalt innhold på Google Play.

Viktig: Hvis PayPal-sikkerhetsnøkkelen er på, må du legge til PayPal i Google Play-kontoen din i en nettleser på datamaskin eller mobil. Du kan ikke knytte den til i Play Butikk-appen. For å legge til PayPal, velg «Legg til en betalingsmåte» under betalingsmåtene dine i Google Play.Når du har lagt til PayPal, kan du bruke den for å kjøpe ting fra Play Butikk-appen og Play-nettbutikken.

Betalingstyper som ikke støttes

Google Play kan ikke brukes sammen med

• elektroniske overføringer
  • bankoverføringer
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuelle kredittkort (VCC)
  • helsesparekonto (Health Savings Account, HSA)
  • kort for kollektivtransport
  • depositumsbaserte betalinger

Andre land

Hvis landet ditt ikke står på listen, er tilgjengelige betalingsmåter oppført nedenfor:

Kreditt- eller debetkort

Du kan legge til følgende kreditt-/debetkort i kontoen din:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Merk: Hvilke korttyper som godtas via Google Play, varierer. Hvis kortet ditt ikke virker selv om du mener at det skal virke, må du kontakte banken eller kortutstederen din for å få hjelp. Det kan hende du ser midlertidige autorisasjoner i kontoen din når du bruker kreditt- eller debetkort.

Betalingstyper som ikke støttes

Google Play kan ikke brukes sammen med

• elektroniske overføringer
  • bankoverføringer
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuelle kredittkort (VCC)
  • helsesparekonto (Health Savings Account, HSA)
  • kort for kollektivtransport
  • depositumsbaserte betalinger