Geaccepteerde betaalmethoden op Google Play

U kunt apps en digitale content kopen op Google Play met de betaalmethoden in uw Google-account. Als dit uw eerste aankoop is, wordt uw betaalmethode aan uw Google-account toegevoegd.

Betalingsinstellingen updaten en problemen oplossen

Betaalmethoden vinden die u kunt gebruiken

De beschikbare betaalmethoden verschillen per land. Scroll omlaag als uw land niet wordt vermeld.

PayPal

U kunt PayPal gebruiken om apps en digitale content te kopen op Google Play.

Belangrijk: Als u een PayPal-beveiligingssleutel heeft ingeschakeld, moet u PayPal via een computer of mobiele webbrowser aan uw Google Play-account toevoegen. U kunt deze niet linken via de Play Store-app. Als u PayPal wilt toevoegen, kopieert en plakt u play.google.com/store/account in de adresbalk van een webbrowser (zoals Chrome of Safari) en selecteert u 'Een nieuwe betaalmethode toevoegen'. Nadat u PayPal hebt toegevoegd, kunt u hiermee content kopen in de Play Store-app en de Play Web Store.

Andere landen

Als uw land niet in de lijst staat, worden de beschikbare betaalmethoden hieronder vermeld:

Creditcards of betaalpassen

U kunt de volgende creditcards/betaalpassen aan uw account toevoegen:

• MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Opmerking: De typen kaarten die worden geaccepteerd via Google Play, kunnen verschillen. Als uw kaart onverwachts niet werkt, neemt u contact op met uw bank of kaartuitgever voor ondersteuning. Er kunnen tijdelijke autorisaties in uw account worden weergegeven wanneer u een creditcard of betaalpas gebruikt.

Niet-ondersteunde betalingstypen

Google Play kan niet worden gebruikt met:

• Overboekingen
  • Bankoverschrijvingen
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuele creditcards (VCC)
  • HSA-accounts (Health Savings Account)
  • OV-kaarten
  • Borgbetalingen