Google Playssa hyväksytyt maksutavat

Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta Google-tilillesi lisätyillä maksutavoilla. Jos et ole tehnyt ostoksia aiemmin, valitsemasi maksutapa lisätään Google-tilillesi.

Maksuasetusten päivittäminen ja ongelmien korjaaminen

Käytettävissä olevat maksutavat

Käytettävissä olevat maksutavat vaihtelevat maittain. Jos maasi ei ole luettelossa, vieritä alas.

Voit lisätä tilillesi seuraavia credit-/debit-kortteja:

• American Express
  • Discover
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Huom. Google Playn hyväksymät korttityypit voivat vaihdella. Jos kortti ei toimi silloin, kun sen mielestäsi pitäisi, ota yhteyttä pankkiisi tai kortin myöntäjään. Voit nähdä tilapäisiä valtuutuksia tililläsi, kun käytät credit- tai debit-korttia.

Google Pay ‑saldo

Voit maksaa ostoksesi Google Pay -saldolla Yhdysvalloissa. Varmista vain, että Google Pay ‑saldosi riittää kattamaan ostoksen kokonaissumman.

Operaattorilaskutus

Jotkin mobiililaitteet ja liittymäsopimukset tukevat operaattorin suoralaskutusta.

Osallistuvat operaattorit Yhdysvalloissa:

• Sprint
  • T-Mobile
  • US Cellular

Tehtyäsi ostoksen näet maksun operaattoritililläsi 15 minuutin kuluttuessa.

Huom. Saatat saada puhelimeesi tekstiviestin, joka alkaa "DCB" tai "DCB_Association", kun otat käyttöön operaattorilaskutuksen. Tämä viesti luodaan ja lähetetään automaattisesti Google Play ‑tilisi operaattorilaskutuksen vahvistuksena.

Ratkaisuja operaattorilaskutuksen ongelmiin

Jos et näe operaattorin suoralaskutuksen vaihtoehtoa, muista seuraavat asiat:

• Operaattorilaskutus on käytettävissä vain Google Play Kauppa ‑sovelluksella. Se ei ole käytettävissä Google Playn sivustolla tietokoneella tai mobiiliselaimella.
  • Tililläsi on oltava hyvä maine.
  • Jos käytät kahden SIM-kortin laitetta, laita kortti ensimmäiseen paikkaan ja jätä toinen paikka tyhjäksi.
  • Operaattorilaskutus ei ole käytettävissä pääkäyttäjän oikeuksilla varustetuilla laitteilla.
  • Joidenkin mobiilioperaattorien kautta ei voi maksaa tilauksia.

Varmista operaattoriltasi, että

• liittymäsi kuukausittaista käyttörajaa ei ole saavutettu
  • laitteesi ja liittymäsi sallivat sisältöjen ostamisen
  • laitteesi soveltuu operaattorilaskutukseen.

Peruutetut ostokset

Ostokset peruutetaan välittömästi, jos operaattori ei valtuuta niitä. Pyydä mobiilioperaattoriltasi lisätietoja epäonnistuneista ostoksista.

Google Play ‑saldo ja Google Play ‑lahjakortit

Google Play ‑saldolla voit

• ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta
  • maksaa tilauksia Google Playssa.

Voit saada Google Play ‑saldoa

Lue lisää Google Play ‑saldon käyttötavoista ja rajoituksista.

PayPal

Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Playsta PayPalilla.

Tärkeää: Jos sinulla on käytössä PayPalin suojausavain, sinun on lisättävä PayPal Google Play ‑tilillesi tietokoneella tai mobiiliselaimella. Et voi linkittää sitä Play Kauppa ‐sovelluksessa. Lisää PayPal valitsemalla Google Playn maksutavoista Lisää maksutapa. Kun olet lisännyt PayPalin, voit maksaa sillä ostoksia Play Kauppa ‑sovelluksessa tai Playn verkkosivuilla.

Maksutavat, joita ei tueta

Google Play ei tue seuraavia:

• tilisiirrot
  • pankkisiirrot
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuaaliset luottokortit (VCC)
  • Health Savings Account ‑tili (HSA)
  • matkakortit
  • vakuusluonteiset maksut.

Muut maat

Jos maasi ei ole luettelossa, käytettävissä olevat maksutavat on kerrottu alla:

Credit- ja debit-kortit

Voit lisätä tilillesi seuraavia credit-/debit-kortteja:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Huom. Google Playn hyväksymät korttityypit voivat vaihdella. Jos kortti ei toimi silloin kun sen mielestäsi pitäisi, ota yhteyttä pankkiisi tai kortin myöntäjään. Voit nähdä tilapäisiä valtuutuksia tililläsi, kun käytät credit- tai debit-korttia.

Maksutavat, joita ei tueta

Google Play ei tue seuraavia:

• tilisiirrot
  • pankkisiirrot
  • Western Union
  • Money Gram
  • virtuaaliset luottokortit (VCC)
  • Health Savings Account ‑tili (HSA)
  • matkakortit
  • vakuusluonteiset maksut.