Accepterede betalingsmetoder i Google Play

Du kan købe apps og digitalt indhold i Google Play ved hjælp af betalingsmetoder på din Google-konto. Hvis det er første gang, du foretager et køb, føjes din betalingsmetode til din Google-konto.

Opdater betalingsindstillinger, og løs problemer

Find betalingsmetoder, du kan bruge

De tilgængelige betalingsmetoder varierer fra land til land. Hvis du ikke kan se dit land på listen, skal du rulle ned.

Du kan føje følgende betalingskort til din konto:

• American Express
  • Discover
  • JCB
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Bemærk! De typer kort, der accepteres i Google Play, kan variere. Hvis dit kort ikke fungerer som forventet, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp. Du ser muligvis midlertidige beløbsreservationer på din konto, når du bruger et betalingskort.

Google Pay-saldo

I USA kan du bruge din Google Pay-saldo til at betale for dit køb. Du skal bare sørge for, at der er penge nok på din Google Pay-saldo til at dække det samlede beløb for købet.

Betaling via mobilregningen

Med nogle mobilenheder og -abonnementer kan du betale for køb via din mobilregning.

Mobilselskaber i USA, hvor du kan betale via mobilregningen:

• Sprint
  • T-Mobile
  • US Cellular

Når du foretager køb, vises betalingen på din mobilkonto efter 15 minutter.

Bemærk! Du modtager muligvis en sms-besked, der starter med "DCB" eller "DCB_Association", på din telefon, når du tilmelder dig betaling via mobilregningen. Beskeden genereres og sendes automatisk for at gennemføre tilmeldingen til betaling via mobilregningen for din Google Play-konto.

Fejlfinding i forbindelse med betaling via mobilregningen

Hvis du ikke kan se muligheden for at betale via mobilregningen, skal du huske følgende:

• Du kan kun betale via mobilregning i appen Google Play Butik. Det er ikke muligt på Google Play-websitet på en computer eller i en mobilbrowser.
  • Din mobilkonto skal have et godt omdømme.
  • Hvis du bruger en enhed med plads til 2 SIM-kort, skal du sørge for at sætte det rette SIM-kort i kortrille 1 og lade kortrille 2 være tom.
  • Betaling via mobilregningen er ikke tilgængeligt på rootede enheder.
  • Nogle mobilselskaber kan ikke bruges til at betale for abonnementer.

Kontakt dit mobilselskab for at sikre dig, at:

• Du ikke har overskredet dit mobilselskabs månedlige forbrugsgrænse.
  • Din enhed og din serviceaftale tillader køb af betalingsindhold
  • Din enhed kan anvende betaling via mobilregning

Annullerede køb

Køb, der ikke godkendes af dit mobilselskab, annulleres med det samme. Kontakt din mobiludbyder for at få hjælp til køb med betaling via mobilregning, som ikke kan gennemføres.

Google Play-saldo og gavekort til Google Play

Du kan bruge din Google Play-saldo til at:

• Købe apps og digitalt indhold i Google Play.
  • Betale for abonnementer i Google Play.

Sådan fylder du din Google Play-saldo op

Få flere oplysninger om brug af og begrænsninger for Google Play-saldi.

PayPal

Du kan købe apps og digitalt indhold i Google Play via PayPal.

Vigtigt! Hvis du har aktiveret PayPal Security Key, skal du føje PayPal til din Google Play-konto via en webbrowser på din computer eller mobil. Du kan ikke tilknytte den ved hjælp af appen Play Butik. Hvis du vil tilføje PayPal, skal du vælge "Tilføj en betalingsmetode" under dine betalingsmetoder i Google Play. Når du har tilføjet PayPal, kan du bruge tjenesten til at købe varer i Play Butik-appen og Play Butik på nettet.

Betalingstyper, der ikke understøttes

Følgende betalingstyper kan ikke benyttes i Google Play:

• Bankoverførsler
  • Elektroniske pengeoverførsler
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuelle kreditkort (VCC, Virtual Credit Cards)
  • Health Savings-konti (HSA, Health Savings Accounts)
  • Rejsekort
  • Betalingstyper med deponering

Andre lande

Hvis dit land ikke er på listen, kan du se de tilgængelige betalingsmetoder nedenfor:

Betalingskort

Du kan føje følgende betalingskort til din konto:

• American Express
  • Discover
  • Mastercard
  • Visa
  • Visa Electron

Bemærk! De typer kort, der accepteres i Google Play, kan variere. Hvis dit kort ikke fungerer som forventet, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp. Du ser muligvis midlertidige beløbsreservationer på din konto, når du bruger et betalingskort.

Betalingstyper, der ikke understøttes

Følgende betalingstyper kan ikke benyttes i Google Play:

• Bankoverførsler
  • Elektroniske pengeoverførsler
  • Western Union
  • Money Gram
  • Virtuelle kreditkort (VCC, Virtual Credit Cards)
  • Health Savings-konti (HSA, Health Savings Accounts)
  • Rejsekort
  • Betalingstyper med deponering