Deling af data med udgivere af nyheder og blade

Nogle Google Play-produkter og -funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Enkelte numre

Når du køber et enkelt nummer af et blad, beder vi ikke om dit navn, din mailadresse eller din postadresse. Vi deler muligvis anonymt dit postnummer med udgiveren af bladet.

Abonnementer

Når du bliver digital abonnent på et blad eller en nyhedskilde, modtager udgiveren dit navn, din postadresse og din mailadresse. En udgiver kan også se din læsehistorik i den relevante udgivelse. Udgiveren kan bruge disse oplysninger i overensstemmelse med udgiverens privatlivspolitik.

Når du angiver dine oplysninger, kan du vælge, om du vil have oplysninger om flere produkter eller tjenester fra udgiveren. Du kan også vælge, om du vil have oplysninger om flere produkter og tjenester fra tredjeparter.