Deling af data med nyhedsudgivere

Nogle Google Play-produkter og -funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Abonnementer

Når du bliver digital abonnent på en nyhedskilde, kan udgiverne bede dig om at angive dit navn, din adresse og din mailadresse. Udgiverens brug af dine oplysninger er underlagt udgiverens privatlivspolitik.

Når du angiver dine oplysninger, kan du også vælge, om du vil modtage oplysninger om andre produkter eller tjenester fra udgiveren, og om du vil modtage oplysninger om yderligere produkter og tjenester fra tredjeparter.