Skaffa en digital prenumeration på tidskrifter eller tidningar

Om du redan prenumererar på en tryckt utgåva av en tidskrift eller tidning kanske du kvalificerar dig för en kostnadsfri digital prenumeration på Google Nyheter. Vissa utgivare erbjuder digitala prenumerationer till befintliga prenumeranter.

Obs! Det här funktionen är endast tillgänglig om du är inloggad på Google-kontot.

Så här tar du reda på om det finns en kostnadsfri digital version av den tryckta utgåvan:

1. Öppna appen Google Nyheter Nyheter på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en artikel från nyhetskällan som du prenumererar på.
  3. Välj Prenumererar du redan? Aktivera ditt konto.
  4. Prenumerationsalternativ visas i appen Google Nyheter om nyhetskällan erbjuder sådana.
    • Verifiera prenumerationen genom att logga in.
    • Den digitala prenumerationen förfaller när den ursprungliga prenumerationen på den tryckta utgåvan avslutas.

Åtgärda problem med verifieringen av prenumerationer

När du verifierar en prenumeration är det viktigt att du

• har en aktiv prenumeration på tidskriften eller nyhetskällan
  • anger kontouppgifterna korrekt.​
    • Obs! Om du ombeds att lämna din postadress anger du namn och adress så som de står på den tryckta utgåvan.
Hjälp med felmeddelanden

Ogiltig e-postadress eller lösenord. Försök igen.

Skriv den e-postadress och det lösenord som du använder när du loggar in på onlinekontot. Om du inte har skapat något onlinekonto klickar du på Set up your account (konfigurera kontot) först.

Det gick inte att verifiera prenumerationsuppgifterna. Försök igen.

Det här meddelandet visas vanligtvis när delar av verifieringsinformationen inte stämmer med uppgifterna som utgivaren har om ditt konto. Se till att du anger kontonummer, namn och adress som det ser ut på den tryckta utgåvan. Kontakta utgivarens kundtjänst om du behöver hjälp med kontouppgifterna.

Det gick inte att verifiera att du har en aktiv prenumeration på tidskriften.

Kontakta utgivarens kundtjänst och kontrollera att du har en aktiv prenumeration och att kontouppgifterna stämmer.

Vissa produkter och funktioner från Google Play är inte tillgängliga i alla länder. Visa vad som är tillgängligt i ditt land.