Een digitaal abonnement voor tijdschriften of kranten ontvangen

Als je al bent geabonneerd op de gedrukte versie van een tijdschrift of krant, kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis digitaal abonnement op Google Nieuws. Sommige uitgevers bieden digitale abonnementen aan bestaande abonnees aan.

Controleren of je bestaande drukwerkabonnement een gratis digitale versie aanbiedt:

1. Open de Google Nieuws-app Nieuws op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een artikel van de nieuwsbron waarop je bent geabonneerd.
  3. Selecteer Al abonnee? Activeer je account.
  4. Als de nieuwsbron een abonnementsoptie in de Google Nieuws-app aanbiedt, zie je abonnementsopties.
    • Log in om je abonnement te verifiëren.
    • Je digitale abonnement loopt af wanneer je oorspronkelijke drukwerkabonnement afloopt.

Problemen met abonnementsverificatie oplossen

Let op het volgende wanneer je je abonnement verifieert:

• Je hebt een actief, bestaand abonnement op het tijdschrift of de nieuwsbron nodig.
  • Voer je accountgegevens correct in.
    • Opmerking: Als je je postadres moet opgeven, geef je je naam en adres precies zo op als ze worden weergegeven op je drukwerkabonnement.
Hulp bij foutmeldingen

'Ongeldig e-mailadres of wachtwoord. Probeer het nogmaals.'

Zorg ervoor dat je het e-mailadres en wachtwoord typt dat je gebruikt om in te loggen op je online account. Als je geen online account hebt gemaakt, klik je eerst op Je account instellen.

'De opgegeven abonnementsgegevens kunnen niet worden geverifieerd. Probeer het nogmaals.'

Dit bericht wordt gewoonlijk weergegeven wanneer een deel van je verificatiegegevens niet overeenkomt met de gegevens die de uitgever heeft voor je account. Zorg ervoor dat je je accountnummer, naam en adres opgeeft zoals ze worden weergegeven op je drukwerkabonnement. Neem contact op met het supportteam van de uitgever voor hulp met je accountgegevens.

'We kunnen niet verifiëren of je een actief abonnement op dit tijdschrift hebt.'

Neem contact op met het supportteam van de uitgever om te controleren of je een actief abonnement hebt en of je accountgegevens correct zijn.

Bepaalde Google Play-producten en -functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Bekijken wat beschikbaar is in jouw land.