Digitaalinen aikakaus- tai sanomalehtitilaus

Jos olet jo tilannut aikakaus- tai sanomalehden painetun version, voit ehkä käyttää digitaalista tilausta maksutta Google Uutisissa. Osa julkaisijoista tarjoaa digitaalisia tilauksia nykyisille tilaajille.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Näin selvität, oikeuttaako painetun lehden tilauksesi maksuttomaan digitaaliseen tilaukseen:

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Uutiset ‑sovellus Uutiset.
  2. Avaa artikkeli tilaamastasi uutislähteestä.
  3. Valitse Oletko jo tilaaja? Aktivoi tilisi.
  4. Jos uutislähde tarjoaa tilausvaihtoehdon Google Uutiset ‑sovelluksessa, näet tilausasetukset.
    • Vahvista tilauksesi kirjautumalla sisään.
    • Digitaalinen tilauksesi lopetetaan, kun painetun lehden tilauksesi päättyy.

Tilausvahvistuksiin liittyvien ongelmien korjaaminen

Varmista seuraavat asiat, kun vahvistat tilausta:

• Sinulla on voimassaoleva lehden tai uutislähteen tilaus.
  • Olet syöttänyt tilin tiedot oikein.​
    • Huom. Jos sinun on ilmoitettava postiosoitteesi, kirjoita nimi ja osoite tarkalleen samassa muodossa kuin painetun lehden tilaustiedoissasi.
Virheilmoitukset

Virheellinen sähköpostiosoite tai salasana. Yritä uudelleen.

Varmista, että käytät verkkopalvelun käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos sinulla ei ole verkkotiliä, valitse ensin Luo tili.

Antamiasi tilaustietoja ei voitu vahvistaa. Yritä uudelleen.

Tämä viesti näytetään yleensä, jos kaikki vahvistustiedot eivät vastaa julkaisijan tallentamia tilitietojasi. Muista antaa tilinumerosi, nimesi ja osoitteesi tarkalleen samassa muodossa kuin painetun lehden tilaustiedoissasi. Jos tarvitset tilitietoihin liittyviä ohjeita, ota yhteyttä julkaisijan asiakastukeen.

Emme voineet vahvistaa, että olet tilannut tämän lehden.

Ota yhteyttä julkaisijan asiakastukeen ja varmista, että sinulla on voimassaoleva tilaus ja että tilitietosi on tallennettu oikein.

Kaikki Google Playn tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.