Markera en app eller recension på Google Play

Om du upptäcker ett problem med en app eller recension på Google Play kan du markera det för vårt team med alternativen nedan. Vi tar din feedback på allvar och uppskattar din hjälp med att förbättra upplevelsen på Google Play.

Ge feedback om en app

Du kan flagga en app på Google Play om du upptäcker ett problem. Läs alternativen nedan för att se vilka typer av problem vi granskar.
Flagga en app på Google Play
Om du inte är nöjd med en app som du har hittat på Google Play kan du flagga den.

Flagga en app

1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Öppna informationssidan för en app eller ett spel.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Flagga som olämplig.
  4. Ange orsak.
  5. Tryck på Skicka.

Tips! Om du vill ge feedback om appen som andra användare kan läsa kan du skriva en offentlig recension på Google Play. Läs mer om recensioner.

Rapportera en app som bryter mot Google Plays utvecklarpolicy
Om du anser att en app bryter mot vår programpolicy för utvecklare kan du rapportera den.
Rapportera en app för olagligt innehåll
Om du anser att en app gör intrång i dina rättigheter eller bryter mot tillämpliga lagar kan du rapportera den.

Ge feedback om en recension

Du kan ge feedback om en kommentar eller recension som en annan Google Play-användare har lämnat. Läs mer om feedbackalternativen nedan. Läs mer om hur vi behandlar apprecensioner.

Flagga en kommentar eller recension
  1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Leta reda på kommentaren eller recensionen du vill markera.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Markera som olämplig.
Tips! Även om vi kanske inte skickar ett personligt svar kan vi använda din feedback för att förbättra Google Play.
Rapportera kommentarer från utvecklare

Utvecklare kan svara på kommentarer eller recensioner. Följ de här stegen om du anser att du har fått ett svar som inte följer policyn för utvecklares kommentarpublicering:

1. Klicka på Rapportera svar från utvecklare i e-postmeddelandet du fick med utvecklarens svar.
  2. Fyll i det här formuläret. Inkludera direktlänken till den aktuella kommentaren från utvecklaren, utvecklarens namn och en kort sammanfattning.