Rapporter apper eller anmeldelser på Google Play

Hvis du finner problemer med en app eller anmeldelse på Google Play, kan du rapportere dem til teamet vårt ved å bruke alternativene nedenfor. Vi tar tilbakemeldinger på alvor, og vi setter pris på at du hjelper oss med å gjøre Google Play-opplevelsen bedre.

Gi tilbakemelding om en app

Du kan rapportere apper på Google Play hvis du finner problemer. Les alternativene nedenfor for å finne ut hva slags problemer vi gjennomgår.
Rapporter apper på Google Play
Hvis du er misfornøyd med en app du har funnet på Google Play, kan du rapportere den.

Rapporter en app

1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Gå til detaljsiden for en app eller et spill.
  3. Trykk på Mer Mer og så Merk som upassende.
  4. Velg en årsak.
  5. Trykk på Send inn.

Tips: For å gi tilbakemelding om appen til andre brukere, legg ut en offentlig anmeldelse på Google Play. Finn ut mer om anmeldelser.

Rapporter en app som bryter retningslinjene for utviklere på Google Play
Hvis du mener at en app bryter en av programretningslinjene for utviklere, kan du rapportere den.
Rapporter en app for ulovlig innhold
Hvis du mener at en app krenker rettighetene dine eller bryter gjeldende lov og rett, kan du rapportere den.

Gi tilbakemelding om en anmeldelse

Du kan gi tilbakemelding om kommentarer eller anmeldelser som er lagt ut av andre Google Play-brukere. Les om alternativene for tilbakemelding nedenfor. Finn ut mer om hvordan vi behandler appanmeldelser.

Rapporter en kommentar eller anmeldelse
  1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Finn kommentaren eller anmeldelsen du vil rapportere.
  3. Trykk på Mer Mer og så Rapporter som upassende.
Tips: Det er ikke sikkert at vi sender deg et personlig svar, men vi kan fortsatt bruke tilbakemeldingen din for å gjøre Google Play-opplevelsen bedre.
Rapporter utviklerkommentarer

Utviklere kan svare på kommentarer eller anmeldelser offentlig. Følg denne fremgangsmåten hvis du mener at du har mottatt et svar som ikke overholder retningslinjene for kommentarinnlegg fra utviklere:

1. I e-posten du fikk med svaret fra utvikleren, klikker du på Rapporter utviklerens svar.
  2. Fyll ut dette skjemaet. Sørg for at du inkluderer direktelinken til den aktuelle utviklerkommentaren, navnet på utvikleren og et kort sammendrag.