Produktkommunikation och relaterade inställningar

Vi kan skicka servicemeddelanden och obligatorisk transaktionsinformation till dig för att hålla dig uppdaterad om Google Play. Vi kan även erbjuda dig möjligheten att ta emot ytterligare information och kampanjerbjudanden i samband med Googles erbjudanden om digital musik och underhållning i allmänhet eller erbjudanden och information från våra innehålls- och kampanjpartner. Du får endast denna information om du har valt att ta emot den. Du kan även skicka information till oss när du kontaktar oss med en supportfråga, och det kan hända att vi sparar dessa e-postmeddelanden eller kommunikationshistoriken för att kunna ge dig löpande support eller för intern utbildning och produktutveckling.

Gör så här om du vill granska eller ändra e-postinställningarna för nyheter och erbjudanden om digitala underhållningsprodukter från Google:

1. Besök Google Play på webben.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar.
  3. Ändra inställningarna med hjälp av kryssrutorna under E-postinställningar.