Productcommunicatie en gerelateerde instellingen

We willen u op de hoogte houden van Google Play. Daarom ontvangt u mogelijk serviceaankondigingen en verplichte transactiegegevens. We bieden u ook de mogelijkheid om u aan te melden voor het ontvangen van aanvullende informatie en aanbiedingen die zijn gerelateerd aan de algemene aanbiedingen van Google van digitale muziek en entertainment of aanbiedingen en informatie van onze inhouds- of promotiepartners. U ontvangt deze informatie echter alleen wanneer u zich hiervoor aanmeldt. Het is mogelijk dat u ons informatie verstrekt wanneer u contact met ons opneemt in verband met een ondersteuningsvraag. We bewaren deze e-mails of communicatiegeschiedenis mogelijk voor ondersteuningsdoeleinden of voor interne trainings- en productverbeteringsdoeleinden.

Volg deze stappen om uw specifieke e-mailinstellingen voor nieuws en aanbiedingen voor digitale entertainmentproducten van Google te controleren of te wijzigen:

1. Ga naar Google Play op internet.
  2. Klik op Instellingen Settings en vervolgens Instellingen in het dropdownmenu.
  3. Gebruik de selectievakjes onder 'E-mailvoorkeuren' om uw instellingen aan te passen.