Palvelujen tai sisällön tilaaminen

Tietyissä sovelluksissa voit tilata maksullisia palveluita ja ominaisuuksia lisämaksusta Google Playn kautta.

Kun tilaat:

• Tilaus on toistaiseksi voimassa, ja sinua veloitetaan laskutuskauden alussa tilausehtojen mukaisesti, esimerkiksi viikoittain, vuosittain tai muun ajanjakson mukaan.
  • Jos aloitat kokeilutarjouksen, saat sähköpostilla tiedon, kun se on päättymässä.
    • Kokeilujakson lopussa ensimmäinen laskutuskausi alkaa ja sinulta veloitetaan automaattisesti tilausehdoissa mainittu summa.
    • Sinua ei veloiteta, jos perut tilauksen ennen kokeilujakson loppua.
  • Maksutavallasi voi näkyä katevaraus 24 tuntia ennen seuraavan laskutuskauden alkua, mutta sinua veloitetaan vasta laskutuskauden uusimispäivänä. Katevaraus poistuu, jos perut tilauksen ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.
  • Voit perua tilauksen milloin tahansa Google Playn Tilaukset-kohdasta. Kun perut tilauksen, menetät pääsyn sen sisältöön nykyisen laskutuskauden lopussa, ellet ole ostanut tilausta maksusuunnitelmalla. Lisätietoa perumisesta, kun sinulla on maksusuunnitelma, on alla kohdassa "Maksusuunnitelman automaattisen uusimisen lopettaminen".
  • Joillakin oikeudenkäyttöalueilla sinulla on seuraavat vaihtoehdot:
    • Voit perua tilauksen niin, että peruminen tulee voimaan heti ja menetät pääsyn sisältöön.
    • Voit perua tilauksen nykyisen laskutusjakson lopussa. Katso, miten tilaus perutaan.
  • Voit lisätä Google Play ‑tilillesi toisen maksutavan, jotta tilauspalveluun ei tule häiriöitä, vaikka ensisijainen maksutapasi vanhenee tai maksu epäonnistuu. Lue lisää varamaksutavan lisäämisestä.
  • Jos maksu epäonnistuu, voit mahdollisesti saada lisäaikaa maksutavan päivittämiselle. Voit ehkä käyttää tilaustasi lisäaikana. Kun lisäaika päättyy tai jos lisäaikaa ei anneta, tilisi voidaan jäädyttää enintään 60 päiväksi, jolloin et voi käyttää tilausta. Lisäajan ja tilin jäädytyksen aikana Play yrittää maksua uudelleen ajoittain. Jos maksuongelmaa ei ole ratkaistu ennen lisäajan ja tilin jäädytyksen päättymistä, tilaus perutaan automaattisesti.
  • Google voi auttaa kehittäjiä tarjoamaan tilauksia jakamalla heille tilausdataa, josta sinua ei voi tunnistaa.

Vinkki: Jos käytät Chromebookia, johon on asennettu Google Play Kauppa, valitse Android-ohjeet.

Palvelujen ja sisällön tilaaminen sovelluksissa

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Etsi ja avaa sovellus, jossa on maksullisia ominaisuuksia.
  4. Valitse Tilaa.
  5. Valitse tilausvaihtoehto ja tarkista tilauksen ja paketin tiedot.
  6. Valitse maksutapa.
  7. Valitse Tilaa.

Vinkki: Peru tilaus ennen kokeilujakson loppua, niin kokeilu päättyy eikä sinua veloiteta.

Sovelluksen tilaaminen tarjouskoodilla

Tarjouskoodeja on kahdenlaisia.

Jos koodissa on sanoja ja numeroita, esim. HYVÄÄJOULUA2020
  1. Lataa ja asenna sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi tilaussovelluksesta tilaus, johon koodisi pätee.
  3. Siirry maksuprosessin kohtaan, jossa näet maksutavat.
    • Jos sinulla ei ole maksutapaa, lisää sellainen.
  4. Kosketa maksutavan vierestä oikeaa nuolta nuoli oikealle.
  5. Valitse Lunasta koodi.
  6. Lisää koodi ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  7. Varmista, että tarjous on käytössä ostoksessa.
  8. Valitse Tilaa.
  1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Lunasta lahjakoodi.
  4. Lisää koodi.
  5. Valitse Lunasta.
  6. Lataa ja asenna sovellus, johon tilaus liittyy.
  7. Etsi sovelluksesta tilaustyyppi, johon koodisi pätee.
  8. Varmista ostoskorista, että tarjous on käytössä ostoksessa.
  9. Seuraa sovelluksen ohjeita.
  10. Avaa sovellus ostoksen viimeistelyä varten.

Jos et pysty lunastamaan tarjouskoodia tai tilaamaan sen avulla, katso ohjeita koodiongelmien korjaamiseen.

Kausikortilla tilaaminen

Kausikortti on toistuva tai ei-toistuva tilaus, jolla saat pääsyn sisällön tiettyyn kauteen. Jos ostat toistuvan kausikortin, se uusiutuu automaattisesti seuraavan kauden alussa kehittäjän määrittämänä päivänä. Jotkin kausikortit voi ostaa maksusopimuksella.

Voit perua kausikortin milloin tahansa. Kun perut kausikortin, menetät pääsyn tilaukseen nykyisen laskutuskauden lopussa tai kuukausimaksulla tehdyn tilauksen päättyessä. Lisätietoja maksusopimuksella ostettujen kausikorttien perumisesta on alla osiossa "Maksusopimuksen automaattisen uusimisen lopettaminen".

Saat lisätietoa kausikortistasi Google Playn Tilaukset-kohdasta tai ottamalla yhteyttä sovelluskehittäjään.

Tilaus maksusopimuksella

Kun tilaat sisällön maksusopimuksella, sitoudut maksamaan useita maksuja tiettynä ajanjaksona. Jos ostat toistuvan tilauksen, se uusitaan automaattisesti uusimispäivänä.

Lue lisää maksusopimusten saatavuudesta: Tilauksen maksusopimuksen sijaintiehtojen täyttyminen. Jos sinulla on maksusopimus, siirry Google Playn Tilaukset-kohtaan tai tarkista sen tiedot sähköpostikuitista. Maksusopimuksiin sovelletaan Google Playn maksusopimusten käyttöehtoja.

Maksusopimuksen automaattisen uusimisen lopettaminen

Kun maksusopimus on veloitettu maksutavaltasi, et voi perua jäljellä olevia maksuja. Voit kuitenkin halutessasi lopettaa automaattisen uusiutumisen. Tämä tarkoittaa, että sinua ei veloiteta tilauksesi seuraavana uusimispäivänä (jonka näet Google Playn Tilaukset-kohdasta tai sähköpostikuitistasi), ja voit käyttää sisältöäsi siihen asti. Jos päätät lopettaa tilauksen uusimisen, olet edelleen vastuussa jäljellä olevista maksuista. Google Play ei myönnä hyvityksiä, paitsi Google Playn hyvityskäytännössä erikseen määritellyissä tilanteissa.

Ennakkomaksupaketin tilaaminen

Ennakkoon maksetut tilaukset tarjoavat kiinteän keston joillekin sovelluksille, eikä niitä uusita automaattisesti. Jos maksutapasi ei tue toistuvia tilauksia, ennakkomaksupaketti voi sopia sinulle.

Tavallisista tilauksista poiketen ennakkomaksupaketteja käytetään tilausten ostamiseen tiettynä aikana. Kun tilausjakso päättyy, menetät tilauksen pääsyoikeudet.

Jos haluat jatkaa tilauksen käyttöä ennakkoon maksetun jakson päätyttyä, voit tehdä näin:

• Pidennä ennakkomaksupakettia.
  • Vaihda paketti toistuvaan tilaukseen.

Kaikille sovelluksille ei ole saatavilla ennakkomaksuvaihtoehtoa. Ennakkomaksupaketit eivät tue maksuttomia kokeiluja.

Ennakkomaksupaketin tilaaminen:

1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Etsi ja avaa sovellus, jossa on tarjolla ennakkomaksupaketteja.
  4. Valitse Tilaa.
  5. Valitse ennakkomaksupaketti, jonka haluat ostaa.
  6. Valitse tuettu maksutapa.
  7. Valitse Osta.

Tilauksen aloittaminen sivustolta

1. Valitse tilauspalvelun sivustolta Subscribe with your Google Account tai Subscribe with Google.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Valitse tilaustyyppi, esim. vuosi- tai kuukausitilaus. Tämä riippuu tilaustarjonnasta sivustolla.
  4. Vahvista maksutapa ja laskutusosoite.

Katso, miten aiemmin tehty tilaus lisätään Google-tilillesi.

Android Tietokone