Abonner på tjenester eller indhold

Nogle sundheds- og wellnessapps, datingapps, apps til video- eller musikstreaming og mange andre apps giver dig mulighed for at få Premium-tjenester og -funktioner mod betaling. Du kan abonnere på disse apps med Google Play.

Når du abonnerer

• Du debiteres automatisk for hver fornyelsesperiode, afhængigt af hvilke abonnementsvilkår du har, f.eks. ugentligt eller årligt abonnement.
  • Hvis du accepterer tilbuddet om en gratis prøveperiode, får du en mail, når din gratis prøveperiode er ved at udløbe.
    • Når din gratis prøveperiode udløber, debiteres du automatisk for beløbet i dine abonnementsvilkår.
    • Hvis du vil undgå debiteringer, skal du opsige abonnementet, før prøveperioden udløber.
  • Du kan muligvis se en betalingsgodkendelse på din betalingsmetode op til 24 timer inden fornyelsesdatoen, men du bliver kun debiteret på fornyelsesdatoen. Hvis du vil fjerne betalingsgodkendelsen, skal du opsige abonnementet inden fornyelsesdatoen.
  • Du kan til enhver tid opsige dit abonnement i sektionen med abonnementer i Google Play. Når du opsiger dit abonnement, mister du adgangen til abonnementet ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode. Se, hvordan du opsiger dit abonnement.
  • Du kan også føje endnu en betalingsmetode til din Google Play-konto for at undgå afbrydelser i din abonnementstjeneste, hvis din primære betalingsmetode udløber eller mislykkes. Se, hvordan du tilføjer en alternativ betalingsmetode.
  • Hvis din betaling mislykkes, har du muligvis en udvidet periode til at opdatere din betalingsmetode. Du kan muligvis stadig bruge dit abonnement i den udvidede periode. Når den udvidede periode slutter sættes din konto på pause, og du kan ikke bruge abonnementet. Hvis der ikke er en udvidet periode, sker det straks. Hvis betalingsproblemet ikke løses inden for 30 dage, ophæves abonnementet automatisk.

Tip! Hvis du bruger en Chromebook og har installeret Google Play Butik, skal du trykke på Android.

Abonner på tjenester og indhold i apps

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Find og åbn den app, der tilbyder gratis Premium-tjenester.
  4. Tryk på Abonner.
  5. Vælg en abonnementsmulighed. Hvis appen tilbyder en prøveperiode, kan du også vælge at prøve abonnementet i et stykke tid.
  6. Vælg en betalingsmetode.
  7. Tryk på Abonner.
  8. [Valgfrit] Hvis du vil opsige et prøveabonnement og undgå debiteringer, skal du opsige dit abonnement, før prøveperioden udløber.

Abonner på en app med en kampagnekode

Der er to typer kampagnekoder.

Hvis din kode består af ord og tal, f.eks. HAPPYHOLIDAYS2020
  1. Download og installer appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Find det abonnement, som din kode gælder for, i appen til dit abonnement.
  3. Gennemfør købsprocessen, indtil betalingsmetoden vises.
    • Tilføj en betalingsmetode, hvis du ikke har en.
  4. Tryk på højrepilen højrepil ud for betalingsmetoden.
  5. Tryk på Indløs kode.
  6. Angiv din kode, og følg vejledningen på skærmen.
  7. Bekræft, at dit køb er omfattet af kampagnen.
  8. Tryk på Abonner.
Hvis din kode består vilkårlige bogstaver og tal, f.eks. K16KR5N03QL0J7KDH7XEU664
  1. Åbn appen Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu efterfulgt af Indløs.
  3. Angiv din kode, og tryk derefter på Indløs.
    • Tip! Nogle apps beder dig muligvis om at gennemføre dit abonnementskøb.
  4. Download og installer appen til dit abonnement.
  5. Find den type abonnement, din kode gælder for, i appen.
  6. Tjek din kurv for at bekræfte, at du bruger kampagnekoden til dit køb.
  7. Følg vejledningen i appen for at abonnere.
  8. Åbn appen for at fuldføre dit abonnementskøb.

Hvis du ikke kan indløse din kampagnekode eller abonnere ved hjælp af den, kan du se, hvordan du løser problemer med koder.

Start et abonnement via et website

1. Vælg Abonner med din Google-konto eller Abonner med Google på det website, der tilbyder et abonnement.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Vælg et abonnementstilbud, f.eks. årligt eller månedligt (kan afhænge af, hvilke typer abonnementer websitet tilbyder).
  4. Bekræft din betalingsmetode og din faktureringsadresse.

Se, hvordan du føjer et eksisterende abonnement til din Google-konto.