Hitta appen Google Play Butik

Du kan hämta appar, spel och digitalt innehåll till enheten med appen Google Play Butik. Appen Play Butik är förinstallerad på Android-enheter som har stöd för Google Play och går att ladda ned på vissa Chromebook-modeller.

Öppna appen Play Butik

1. Öppna appmenyn på enheten.
  2. Tryck på appen Play Butik Play Butik.
  3. Appen öppnas och du kan söka efter och bläddra bland innehåll att ladda ned.

Problem med att använda Play Butik

Jag hittar inte appen Play Butik

Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar:

Om appen Google Play Butik fortfarande inte visas kontaktar du operatören eller tillverkaren för att få mer hjälp.

Play Butik öppnas inte, eller inget innehåll läses in
Om Play Butik inte öppnas, om inget innehåll läses in eller om appen kraschar ofta testar du den här felsökningsguiden: Det går inte att läsa in eller öppna Play Butik
Nedladdningar från Play Butik fungerar inte