Hitta appen Google Play Butik

Hitta din favoritmusik samt filmer, böcker, Android-appar och Android-spel du gillar med hjälp av appen Google Play Butik.

Appen Google Play Butik på Android-enheter

Appen Google Play Butik är redan installerad på mobilenheter som stöds och kör version 2.2 av Android OS (Froyo) eller senare versioner. Om du har en äldre Android-enhet hittar du appar via Android Market i stället för Google Play Store.

Om du vill ta reda på vilken version av operativsystemet Android som körs på enheten öppnar du Inställningar > Om telefonen/Om surfplattan och letar efter Android-version

Öppna appen Google Play Butik

Du hittar och öppnar appen Google Play Butik genom att öppna översikten för appar och trycka på ikonen Google Play Store Play Butik.

Appen Google Play Butik saknas

Om du inte hittar appen Google Play Butik eller appen inte går att öppna:

• Kontrollera att du använder en Android-enhet som stöds.
  • Du kan ta dolt appen och behöver i så fall återaktivera den.
  • Stäng av enheten och slå på den igen. Leta sedan reda på appen.

Om appen Google Play Butik fortfarande inte visas kontaktar du operatören eller tillverkaren för att få mer hjälp. Det går tyvärr inte att hämta appen Google Play Butik – antingen har du den eller så har du den inte.