Find appen Google Play Butik

Du kan finde din yndlingsmusik, dine yndlingsfilm, dine favoritbøger og dine foretrukne Android-apps og -spil via appen Google Play Butik. Appen Play Butik er forudinstalleret på Android-enheder, der understøtter Google Play.

Åbn appen Play Butik

1. Gå til sektionen Apps på din enhed.
  2. Tryk på Google Play Play Butik-ikonet.

Hvis du ikke kan finde eller åbne appen Google Play Butik

• Kontrollér, at du anvender en understøttet Android-enhed.
  • Du har muligvis skjult appen, og det kan derfor være nødvendigt at genaktivere den.
  • Sluk enheden, og tænd den igen. Se dernæst efter appen.

Hvis appen Google Play Butik stadig ikke er synlig, skal du kontakte dit mobilselskab eller producenten for at få hjælp. Hvis appen ikke er på din enhed, er der desværre ingen mulighed for at downloade den.