Find appen Google Play Butik

Du kan finde din yndlingsmusik, dine yndlingsfilm, dine favoritbøger og dine foretrukne Android-apps og -spil via appen Google Play Butik.

Appen Google Play Butik på Android-enheder

Appen Google Play Butik er forudinstalleret på understøttede mobilenheder, der kører med Android OS version 2.2 (Froyo) eller nyere. Hvis du har en ældre Android-enhed, kan du bruge appen Android Marked i stedet for appen Google Play Butik til at handle med.

Du kan finde ud af, hvilken version af Android OS din enhed kører med, ved at navigere til Indstillinger > Om telefonen/Om din tablet og se under Android-version

Åbn appen Google Play Butik.

Du kan finde og åbne appen Google Play Butik ved at gå til applisten og trykke på Google Play Store Play Butik-ikonet.

Appen Google Play Butik mangler

Hvis du ikke kan se appen Google Play Butik, eller hvis appen ikke kan åbnes:

• Kontrollér, at du anvender en understøttet Android-enhed.
  • Du har muligvis skjult appen, og det kan derfor være nødvendigt at genaktivere den.
  • Sluk din enhed, tænd den igen, og find appen.

Hvis appen Google Play Butik stadig ikke er synlig, skal du kontakte dit mobilselskab eller producenten for at få hjælp. Du kan desværre ikke downloade appen Google Play Butik – enten har du den, eller også har du den ikke.