E-kirjojen ostaminen ja lukeminen

Google Play Kirjoilla voit ladata ja lukea e-kirjoja useilla eri laitteilla. Lisäksi voit lähettää tiedostoja ja tulostaa kirjoja.

E-kirjojen ostaminen

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Etsi kirja selaamalla tai hakemalla.
  3. Jos haluat nähdä lisätietoja, esim. millä laitteilla voit lukea kirjaa: Valitse kirja ja sitten Tietoa lukemisesta.
  4. Jos haluat ostaa kirjan: Klikkaa hintaa ja tee ostos näytön ohjeiden mukaan.

Katseluvaihtoehdot

Vinkki: Kaikista e-kirjoista ei ole saatavilla useita versioita.

Kirjasta riippuen voit nähdä e-kirjasta nämä versiot:
  • Alkuperäiset sivut: Lue kirja kiinteässä sivunäkymässä, joka yleensä vastaa painettua teosta.
  • Sovitettu teksti: Muuta näyttöasetuksia, kuten fonttia, tekstin kokoa ja riviväliä.

Katso, miten voit muuttaa e-kirjan näyttöasetuksia.

E-kirjojen lukeminen

Kun luet e-kirjoja, voit muuttaa kirjasinta ja tekstin kokoa sekä siirtyä suoraan haluamaasi lukuun.

Avaa e-kirja Google Play Kirjoissa.

• Jos haluat muuttaa kirjasinta, tekstin kokoa tai muita muotoiluasetuksia, klikkaa Näyttövalinnat Gmail Compose Size icon.
  • Jos haluat siirtyä lukuun, kirjanmerkkiin, muistiinpanoon tai tietokorttiin, klikkaa Sisältö Sisällysluettelo .

Kirjojen tulostaminen

Jotta voit tulostaa e-kirjoja, ne täytyy ladata tietokoneelle.

Tärkeää: Joidenkin e-kirjojen sisällön tulostamista on rajoitettu. Rajoitukset ovat julkaisijoiden määrittämiä ja vaihtelevat kirjakohtaisesti. Rajoitukset ovat digitaalisen tekijänoikeuksien hallinnan (Digital Rights Management, DRM) väline.