E-kirjojen ostaminen ja lukeminen

Google Play Kirjoilla voit ladata ja lukea e-kirjoja useilla eri laitteilla. Lisäksi voit lähettää tiedostoja ja tulostaa kirjoja.

Google Play Kirjojen lataaminen ja asentaminen

1. Varmista, että Android-puhelimesi tai ‑tablettisi on yhteydessä internetiin.
  2. Lataa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.

E-kirjojen ostaminen

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae e-kirjaa, jonka haluat lukea.
  3. Valitse e-kirja ja sitten napauta hintaa.
  4. [Valinnainen] Kirjasta riippuen pystyt ehkä lukemaan siitä näytteen. Valitse Näyte.

Katseluvaihtoehdot

Vinkki: Kaikista e-kirjoista ei ole saatavilla useita versioita.

Kirjasta riippuen voit nähdä e-kirjasta nämä versiot:
  • Alkuperäiset sivut: Lue kirja kiinteässä sivunäkymässä, joka yleensä vastaa painettua teosta.
  • Sovitettu teksti: Muuta näyttöasetuksia, kuten fonttia, tekstin kokoa ja riviväliä.

Katso, miten voit muuttaa e-kirjan näyttöasetuksia.

E-kirjojen lukeminen

Kun luet e-kirjoja, voit muuttaa kirjasinta ja tekstin kokoa sekä siirtyä suoraan haluamaasi lukuun.

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse kirja.
  3. Napauta sivun keskikohtaa.
    • Selaa sivuja pyyhkäisemällä näyttöä nopeasti.
    • Jos haluat siirtyä tiettyyn lukuun taikka kirjanmerkin tai muistiinpanon kohdalle, valitse Sisältö Sisältö.
    • Jos haluat vaihtaa kirjasinta, tekstin kokoa tai riviväliä, valitse Näyttövalinnat Näyttöasetukset.
    • Jos haluat muuttaa kirkkausasetusta tai taustaväriä, valitse Näyttövalinnat Näyttöasetukset ja sitten Valaistus.
    • Jos haluat kiertää näyttöä tai tehdä kellonaikaan perustuvia säätöjä, valitse Asetukset Asetukset.
  4. Jos haluat palata e-kirjaasi, kosketa jälleen sivun keskiosaa tai valitse Takaisin.

Voit ladata e-kirjoja laitteellesi tai SD-kortille. Katso, miten lataat kirjoja ja luet niitä ilman verkkoyhteyttä.

Kirjojen tulostaminen

Voit tulostaa e-kirjoja tietokoneella.

Tärkeää: Joistakin e-kirjoista on mahdollista tulostaa vain rajallinen määrä sivuja. Rajoitukset ovat julkaisijoiden määrittämiä ja vaihtelevat kirjakohtaisesti. Rajoitukset ovat digitaalisen tekijänoikeuksien hallinnan (Digital Rights Management, DRM) väline.