Køb og læs e-bøger

Du kan bruge Google Play Bøger til at downloade og læse e-bøger på mere end én enhed. Du kan også uploade filer og udskrive bøger.

Køb e-bøger

1. Åbn Google Play Bøger på din computer.
  2. Klik på Køb efterfulgt af søg efter den e-bog, du vil læse.
  3. Klik på e-bogen efterfulgt afrul ned for at se oplysninger, f.eks. hvilke enheder du kan læse e-bogen på.
  4. Klik på prisen øverst på skærmen.
  5. Vælg din betalingsmetode > klik på Køb e-bog.

Visningsmuligheder

Tip! Indstillingerne for visning kan ikke justeres for alle e-bøger.

Afhængigt af bogen kan du læse en e-bog som:
  • Originalsider: Læs bogen i et fast sidelayout, der som regel stemmer overens med den trykte version.
  • Flydende tekst: Juster indstillingerne for visning, f.eks. skrifttype, tekststørrelse og linjeafstand.

Se, hvordan du justerer visningsindstillingerne for en e-bog.

Læs e-bøger

Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse og springe til kapitler, når du læser e-bøger.

Åbn en e-bog i Google Play Bøger.

• Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse eller anden formatering ved at klikke på Valgmuligheder for visning Gmail Compose Size icon.
  • Du kan springe til et kapitel, et bogmærke, en note eller et infokort ved at klikke på Indhold Indholdsfortegnelse .

Upload filer

Med Google Play Bøger kan du læse PDF- og EPUB-dokumenter. Når du uploader PDF- og EPUB-dokumenter til Google Play Bøger, kan du læse dem på enhver enhed, der har Play Bøger.

Med EPUB-dokumenter kan du også bruge bogmærker, fremhævninger og bemærkninger på alle dine enheder.

1. Åbn Google Play Bøger på din computer.
  2. Klik på Mine bøger til venstre.
  3. Klik på Upload filer øverst til højre.
  4. Find den PDF- eller EPUB-fil, du vil uploade. Klik på Vælg.
Du kan se en fil, du har uploadet, ved at gå til sektionen Uploads i Min samling.

Udskriv bøger

Hvis du vil udskrive e-bøger, skal du downloade e-bogen på din computer.

Vigtigt! Der er grænser for, hvor mange sider du kan udskrive fra visse e-bøger. Disse begrænsninger er fastsat af bogens udgiver og varierer fra bog til bog. Disse begrænsninger kaldes DRM (Digital Rights Management).

Lej lærebøger og andre bøger

Du kan leje digitale versioner af nogle lærebøger og andre bøger i Google Play Bøger.

Vigtigt! Din lejeperiode starter, så snart du foretager dit køb, også selvom du ikke har åbnet bogen.

1. Åbn Google Play Bøger Play Bøger på din enhed.
  2. Gennemse lærebøger til leje, eller søg efter en specifik bog.
  3. Klik på den bog, du vil leje.
  4. Tjek, at der står "Lej" ud for prisen. Du kan også se, hvor mange dage du kan lege bogen.
  5. Klik på prisen, og gå til kassen for at leje bogen.
  6. Du kan finde ud af, hvor lang tid der resterer af lejeperioden, ved at gå til din samling og kigge på bogens forside.

Hvis en lejeperiode er udløbet, står der Udløbet. Hvis du ikke er færdig med bogen, kan du leje den igen eller købe lærebogen. Du kan stadig finde fremhævninger og noter.