Køb og læs e-bøger

Du kan bruge Google Play Bøger til at downloade og læse e-bøger på mere end én enhed. Du kan også uploade filer og udskrive bøger.

Køb e-bøger

1. Gå til play.google.com.
  2. Søg efter en bog.
  3. Sådan tjekker du oplysninger, f.eks. hvilke enheder du kan læse bogen på: Klik på bogen og derefter Oplysninger om læsning.
  4. Sådan køber du bogen: Klik på prisen, og følg derefter vejledningen på skærmen for at gennemføre købet.

Visningsmuligheder

Tip! Indstillingerne for visning kan ikke justeres for alle e-bøger.

Afhængigt af bogen kan du læse en e-bog som:
  • Originalsider: Læs bogen i et fast sidelayout, der som regel stemmer overens med den trykte version.
  • Flydende tekst: Juster indstillingerne for visning, f.eks. skrifttype, tekststørrelse og linjeafstand.

Se, hvordan du justerer visningsindstillingerne for en e-bog.

Læs e-bøger

Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse og springe til kapitler, når du læser e-bøger.

Åbn en e-bog i Google Play Bøger.

• Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse eller anden formatering ved at klikke på Valgmuligheder for visning Gmail Compose Size icon.
  • Du kan springe til et kapitel, et bogmærke, en note eller et infokort ved at klikke på Indhold Indholdsfortegnelse .

Udskriv bøger

Hvis du vil udskrive e-bøger, skal du downloade e-bogen på din computer.

Vigtigt! Der er grænser for, hvor mange sider du kan udskrive fra visse e-bøger. Disse begrænsninger er fastsat af bogens udgiver og varierer fra bog til bog. Disse begrænsninger kaldes DRM (Digital Rights Management).